Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Eνθουσιασμός στην «πρώτη» της Νίκης

Χιλιάδες οπαδοί αποθέωσαν τους παίκτες της Νίκης Βόλου στην πρώτη της συγκέντρωση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα χιλιάδων οπαδών των «κυανόλευκων», παρουσιάστηκε η Νίκη Βόλου της σεζόν 2013-2014. Στην «πρώτη» της ομάδας το παρών «έδωσαν» ο πρόεδρος, Ανδρέας Πάτσης, σύσσωμο το Δ.Σ, ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Κουδούνης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας. Επίσης, παρέστησαν οι παίκτες που παρέμειναν από την περσινή χρονιά: Αναστάσιος Καρακούτσης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Χρήστος Τζιώρας, Αντώνης Πιτταράς, Σωτήρης Χάμος, Άγγελος Αργύρης και Κώστας Γεωργατζής και φυσικά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: Μανώλης Αποστολίδης, Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Ζουλιώτης, Θανάσης Ρεπέτσας, Γιάννης Γκούμας, Μιγκέλ Μασάνα, Δήμος Μανουσάκης, Αλφόνσο Ριβέρα, Ιβάν Γέσιτς, Νιέγκος Γκολότσεβατς, Θωμάς Τσίτας, Νίκος Αναστασόπουλος, Πάρις Μπακάλης, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Κώστας Χαρτσιάς, Γιάννης Κορέτα και Βασίλης Πατσατζόγλου.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Παναγιώτης Τζαναβάρα, ο οποίος δήλωσε: «Η Νίκη Βόλου είναι μια νέα ομάδα και χρειάζεται δουλειά. Θα δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε σύνολο και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την θερμή υποδοχή σήμερα στο γήπεδο. Θα κάνουμε άλλες τρεις τέσσερις μεταγραφές, ενώ η ομάδα θα μείνει τις δύο πρώτες εβδομάδες στον Βόλο, Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για την προετοιμασία, αλλά "κλείνουμε" προς τα Τρία - Πέντε Πηγάδια».

Από τους παίκτες, μίλησε ο Δήμος Μανουσάκης, που υποστήριξε ότι ήρθε σε ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία: ««Ήρθα σε μία ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία, έχει λαό και έχει μεγάλους στόχους. Επιλεχθήκαμε σε αυτή την ομάδα για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση. Ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου που είναι υπέροχος και φάνηκε από τη πρώτη μέρα να καταφέρουμε τον στόχο που έχει βάλει η διοίκηση. Είναι μια ομάδα με στόχους πρωταγωνιστικούς και έχω μάθει να κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή μου».

Τέλος, ο Ιβάν Γέσιτς τόνισε ότι δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια: «Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Ήρθαμε στη Νίκη να κάνουμε μια καλή πορεία και να πετύχουμε τους στόχους. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της η ομάδα. Παρακολουθούσα τη Νίκη την περσινή σεζόν και ήταν κρίμα που δεν ανέβηκε. Ήταν πολύ δυνατή ομάδα».

* δηλώσεις από sport7.gr

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 23:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep