Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γέσιτς: «Άνοδο με Νίκη»

Ο Ιβάν Γέσιτς άνοιξε τον χορό των μεταγραφών στη Νίκη Βόλου.

Την πρώτη της μεταφραφή ανακοίνωσε την Τετάρτη (10/07) η Νίκη Βόλου και ενέταξε στο δυναμικό της τον Σέρβο επιθετικό, Ιβάν Γέσιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γέσιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Πέρυσι αντιμετώπισα τη Νίκη ως αντίπαλος και εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που λειτουργεί, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι.

Θέλω να γνωρίζουν οι φίλαθλοι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, που έχει θέσει ο Πρόεδρος. Αυτή η ομάδα αξίζει να ανέβει στη Σούπερ Λίγκ. Να έχουμε υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με σκληρή δουλειά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα για τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Gesits Ivan ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. O Σέρβος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1981 και έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Αγροτικού Αστέρα, του Πανσερραϊκού και του Ηρακλή Ψαχνών».

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep