Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Η... ενδεκάδα της Νίκης

Και σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε γραφτεί ότι η Νίκη Βόλου την επόμενη περίοδο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή της νέας σεζόν.

Το ρόστερ θα είναι ριζικά διαφοροποιημένο. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, τη θέση του βασικού τερματοφύλακα θα έχει ο τέως γκολκίπερ της Καβάλας, Μανώλης Αποστολίδης (ο Σέρεμετ ζητούσε πολλά χρήματα, ο Σικαλιάς ψάχνει ομάδα Σούπερ Λίγκας). Αριστερό μπακ θα είναι είτε ο Χιντζίδης, είτε άλλος Έλληνας με τον οποίο γίνεται κουβέντα. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι Γκούμας, Ρεπετσάς, ένας Σέρβος που πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ αναζητείται ακόμα ένας (υφίσταται το ενδιαφέρον για τον Ιασωνίδη). Δεξιός οπισθοφύλακας θα είναι ο Ζουλιώτης.
Στο χώρο του κέντρου θα αγωνίζεται ο Μπακάλης, ενδεχομένως ένας άλλος Σέρβος που πέρασε από εργομετρικά, ενώ ίσως αποκτηθεί Ισπανός αμυντικός χαφ που έρχεται την Τετάρτη στον Βόλο. Για την αριστερή πλευρά της επίθεσης γίνεται προσπάθεια να κλειστεί ο Γέσιτς. Για δεξί χαφ ακόμα ψάχνονται οι άνθρωποι της Νίκης. Όσον αφορά στη γραμμή κρούσης τα δεδομένα ακόμα είναι ασαφή. Πάντως δεν αποκλείεται να αποκτηθεί Ισπανός. Φυσικά θα αναζητηθούν και τα μπακ απ αυτών των παικτών.

Last modified onΤρίτη, 09 Ιούλιος 2013 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep