Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην προκαταβάλει κανείς»

Με ανακοίνωση της η Νίκη Βόλου ξεκαθαρίζει πως ενημέρωση για τις κινήσεις του Ανδρέα Πάτση θα γίνει στην συνέντευξη Τύπου της 6ης Ιουλίου. Με ανακοίνωση της η Νίκη Βόλου ξεκαθαρίζει πως ενημέρωση για τις κινήσεις του Ανδρέα Πάτση θα γίνει στην συνέντευξη Τύπου της 6ης Ιουλίου.

Η Νίκη Βόλου διαψεύδει με ανακοίνωση της κάθε δημοσίευμα που αφορά το μέλλον της και τις κινήσεις που αναφέρουν πως θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης.

Στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Ανδρέας Πάτσης το Σάββατο 6 Ιουλίου παραπέμπει με ανακοίνωση της η Νίκη Βόλου και αναφέρει πως κάθε δημοσίευμα που προκαταβάλει τις εξελίξεις δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται σε κινήσεις του Προέδρου Ανδρέα Πάτση, σχετικά με την πορεία και το μέλλον της ομάδας και τονίζει πως ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Καλό είναι λοιπόν να μην προσπαθεί ο οιοσδήποτε να προκαταλάβει ή να προβλέψει τις εξελίξεις.

Ο Πρόεδρος της Νίκης Βόλου -όπως έχει ανακοινωθεί σχετικά- θα κάνει την επίσημη τοποθέτηση του, το Σάββατο 6 Ιούλιου σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.»

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούνιος 2013 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep