Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δάκρυσε ο Χαραλαμπίδης...

Εμφανώς συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νίκης Βόλου.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Απόστολος Χαραλαμπίδης βούρκωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του και τον κόσμο...

Αναλυτικά ο Χαραλανίδης δήλωσε: «Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι σήμερα. Παίζαμε ένα από τα τελευταία μας χαρτιά. Χρειαζόμασταν πάρα πολύ τη νίκη για να διεκδικήσουμε όσες ελπίδες είχαμε για την άνοδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε, είχαμε και τον τραυματισμό του Σαμαρά.

xa1

Στο δεύτερο ρισκάραμε πάρα πολύ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Αν δεν σε θέλει η μπάλα, δεν μπαίνει με τίποτα. Όπως είδατε και εσείς φορτώσαμε την επίθεση με πολλούς παίκτες, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στον κόσμο. Αξίζει πάρα πολλά αυτός ο κόσμος. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα».

Για το αν αυτή η ήττα σήμανε το τέλος: «Εχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα για αυτόν τον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν μεγάλο αγώνα. Πολύ μεγάλο αγώνα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο».

Πηγή: sport7.gr

Φωτό: Χρήστος Θανασούλης

 

Last modified onΚυριακή, 09 Ιούνιος 2013 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep