«Ο βαθμός μας κρατάει στο… παιχνίδι»

Πραγματικό ντέρμπι χαρακτήρισε αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και τόνισε ότι ο βαθμός κρατάει τους Νικώτες στο… παιχνίδι της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο τα είχε όλα, ένταση, πάθος. Θέλαμε να διατηρήσουμε το σκορ και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση και την άνοδο. Σταθήκαμε πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε το χαμένο πέναλτι. Την ευκαιρία την είχαμε εμείς με τον Λαλίν στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πρόσεχαν οι δύο ομάδες τα νώτα τους, δεν έγινε η μεγάλη φάση και έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Ο βαθμός μας κρατάει στο… παιχνίδι και κοιτάμε το ματς με τον Ηρακλή που θέλουμε να νικήσουμε για να έχουμε ελπίδες. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και κοιτάμε συνέχεια».

Ο προπονητής της Νίκης συνέχισε λέγοντας: «Υπήρχε κόπωση, καθώς υπάρχει ένταση. Θέλαμε να διατηρήσουμε το σκορ, αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο γκολ. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια, πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε».

Για το αν δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν: «Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, είναι ίσες; Είναι ισάξιες; Κάτι σημαίνει αυτό. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, δεν είχαμε φασαρίες και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια».

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 23:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep