Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρωτιά με το ίδιο τέμπο»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Νίκη μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα στα πλέι οφ.

Η Νίκη Βόλου είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα και ο τεχνικός της, Απόστολος Χαραλαμπίδης, εκτιμά ότι οι παίκτες του μπορούν να τα καταφέρουν. «Σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ομάδες με μεγάλη ιστορία, μεγάλα μπάτζετ και ελπίζουμε να υπάρχει ανταγωνισμός και πάνω από όλα να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, που θέλει ο κόσμος.

Αν συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, μπορούμε να χτυπήσουμε την πρωτιά και την άνοδο. Από την ώρα που ήρθα δεν έχουμε ήττα, εδώ και 14 παιχνίδια. Υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, αλλά ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Δεν έχω κάποια προτίμηση για την πρώτη αγωνιστική. Είχαμε τις ισοβαθμίες με όλες τις μεγάλες ομάδες, αλλά η βαθμολογία δεν μας ευνόησε να πάμε σε ισοβαθμίες» είπε ο προπονητής των «κυανόλευκων» στον Arena 89.4 fm..
Ανέφερε ακόμα: «Όταν ήρθα η ομάδα ήταν στη 12η θέση. Και ύστερα, με τη βοήθεια της διοίκησης, του κόσμου, των παικτών αλλά και λίγο τη δική μου πιστεύω, καταφέραμε και μπήκαμε στα πλέι οφ, παρ' ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα. Και μέχρι πριν 3 αγωνιστικές, πηγαίναμε για τριάδα».
Όσο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη επισήμανε: «Ναι χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά γνωρίζαμε πως μας βόλευε το αποτέλεσμα και δεν επιδιώκαμε με "νύχια και με δόντια" τη νίκη».
Κατέληξε με το ποια ομάδα, πέραν της Νίκης, θα ήθελε να ανέβει: «Πέρα από τη Νίκη, που φυσικά θέλουμε ανέβουμε, καθαρά αγωνιστικά ο Παναιτωλικός είναι η καλύτερη ομάδα νομίζω. Παίξαμε μαζί και μου άρεσε σαν ομάδα. Μη αγωνιστικά, μακάρι να ανέβει ο Ηρακλής, από τον οποίο έχω περάσει».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep