Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με Κοντοδήμο

Η ομάδα του Βόλου θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα με τον Εργοτέλη έχοντας διαθέσιμο τον Δημήτρη Κοντοδήμο.

Παντελής Ριζογιάννης και Δημήτρης Κοντοδήμος απολογήθηκαν το Σάββατο (25/5) ενώπιον του προέδρου της ΠΑΕ, Ανδρέα Πάτση. Δόθηκαν εξηγήσεις και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση αμφότεροι συνεχίζουν να αποτελούν μέλη του βολιώτικου συγκροτήματος. Και μπορεί ο πρώτος να είναι τιμωρημένος για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (26/5) με τον Εργοτέλη, ωστόσο ο δεύτερος τέθηκε στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

«Στη διάθεση του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη,τίθενται οι Κοντοδήμος και Ριζογιάννης, καθώς μετά τη σημερινή τους απολογία στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και αποφασίστηκε οι παίκτες να συνεχίσουν να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, χωρίς να υποστούν συνέπειες» ανέφερε η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της.
Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τους Κρητικούς. Για τη μεν Νίκη κρίνεται η είσοδος στα πλέι οφ, για τον Εργοτέλη η απευθείας άνοδο. Σούπερ ματς για το οποίο ο Χαραλαμπίδης θα έχει στη διάθεσή του τούς εξής ποδοσφαιριστές: Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Σαμαράς, Ψιάνος, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος, Σκούφαλης, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Λαλίν, Φλίγκος, Χατζής, Παππάς, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Ριζογιάννη, τιμωρημένος είναι και ο Μπόζινταρ Τάντιτς, ενώ επιστρέφουν οι Μανώλης Σκούφαλης και Τάσος Κυριάκος, που θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα. Τέλος, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γνωστοποίησε ότι θέση γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Άκης Ευστρατιάδης.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2013 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep