Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τώρα μιλά η έδρα (video)

Αποθέωση για την αποστολή της Νίκης Βόλου στην επιστροφή από την Πάτρα.

Βάσει των υπολογισμών που έχει κάνει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης η Νίκη Βόλου θα πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο αν συγκεντρώσει 72 πόντους. Το - θεωρητικά - πιο δύσκολο ματς από τα τέσσερα εναπομείναντα ήταν αυτό στην Πάτρα, εκεί όπου οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν ένα σπουδαίο «διπλό», ζέσταναν τους οπαδούς τους και τόνωσαν το ηθικό τους ενόψει του φινάλε, που θέλει τους Νικιώτες να δίνουν τρία διαδοχικά ματς στο Πανθεσσαλικό.

Δείγμα του ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών είναι η αποθεωτική υποδοχή που επεφύλασσαν στα μέλη της αποστολής τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/05). Περίπου 300 οπαδοί έκλεισαν την οδό Mαιάνδρου και χειροκρότησαν τους «κυανόλευκους», φωνάζοντας συνθήματα για την άνοδο στη Super League. Ουσιαστικά έτσι προανήγγειλαν το κλίμα που θα επικρατεί στο Πανθεσσαλικό, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης (15/05) με τον Θρασύβουλο.

Η στατιστική δεν είναι σύμμαχος της Νίκης, καθώς δύσκολα ομάδα κάνει το 2 στα 2 σε διαδοχικά εντός έδρας ματς. Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους τρία ματς στο γήπεδό τους με Θρασύβουλο, Δόξα Δράμας, Εργοτέλη, αλλά θεωρούν ότι μπορούν να φτάσουν στο απόλυτο. Σημειώνεται ότι στα αντίστοιχα παιχνίδια του πρώτου γύρου η συγκομιδή ήταν μόλις δύο πόντοι.

Οι Πουρτουλίδης, Κυριάκος είναι τιμωρημένοι, ενώ θα επιστρέψει ο Λαλίν που εξέτισε την ποινή του. Δύο αγώνες θα χάσουν οι Τάντιτς, Ριζογιάννης και έναν ο Κοντοδήμος λόγω καρτών.

 

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάιος 2013 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep