Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαθέσιμος ο Σαμαράς

Ο αμυντικός της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Σαμαράς, υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Κανονικά στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη τέθηκε ο Δημήτρης Σαμαράς. Όπως αναμενόταν, ο έμπειρος αμυντικός ξεπέρασε οριστικά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και προπονήθηκε την Τετάρτη (8/5). Ως εκ τούτου, οι μοναδικοί απόντες για την αναμέτρηση της Πάτρας θα είναι οι τιμωρημένοι Άλαν Λαλίν και Νίκος Πουρτουλίδης.
Ετοιμάζουν ταξίδι στην Πάτρα
Τη συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει στην αχαϊκή πρωτεύουσα η Νίκη Βόλου. Τόσο οι «Blue Angels» όσο και το «Blue Club-Θύρα 3 "Π. Ντοκούζης"» εξέδωσαν ανακοινώσεις για την εκδρομή που ετοιμάζουν.
Οι «Blue Angels» ανέφεραν: «Τέσσερα βήματα από το μεγάλο όνειρο 47 χρόνων έχουν μείνει για την ομάδα μας. Την Κυριακή όλη η Μαγνησία και όλος ο Βόλος εκστρατεύουν στην Πάτρα για να βρεθούνε δίπλα στην ομάδα της πόλης, τη Νίκη Βόλου. Ο σύνδεσμος φιλάθλων "Blue Angels" διοργανώνει κυανόλευκη εκστρατεία για την Πάτρα, την Κυριακή 12/5. Η τιμή της εκδρομής είναι στα 10 ευρώ και το σημείο συνάντησης έχει οριστεί στα γραφεία του συνδέσμου (Αναπαύσεως 43), την Κυριακή 12/5 στης 08:30. Εγγραφές και δηλώσεις για την εκδρομή θα γίνονται δεκτές καθημερινά στα γραφεία μας, από της 18:00 το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ. Επίσης το Σάββατο το βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου θα γίνει ένα κυανόλευκο πάρτι όπου είναι καλεσμένη όλη η Νικιώτικη οικογένεια. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου του συνδέσμου».
Στην ανακοίνωση του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» επισημαίνεται: «Η ώρα που τόσες γενιές Νικιωτών περίμεναν πλησιάζει. Τελευταίος σταθμός εκτός Βόλου στο δρόμο για το όνειρο η Πάτρα. Ο καθένας από τους εναπομείναντες αγώνες είναι και ένα ραντεβού με την ιστορία. Θα είμαστε όλοι εκεί για να βρεθούμε κοντά σε αυτά τα παιδιά που κρατάνε ψηλά τα σύμβολα της ομάδας μας. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Blue Club-Θύρα 3 "Π. Ντοκούζης", Μαιάνδρου 14, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Επίσης σύσσωμος ο σύνδεσμός μας θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στο μέλος του Δ.Σ. Στέλιο Κολόζο και την οικογένειά του για τον θάνατο του πεθερού του Κώστα Καπουρνιώτη. Μία πόλη-Μία αγάπη-Μία ομάδα, Blue Club Π. Ντοκούζης».

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2013 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep