Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι Blue Angels στηρίζουν Πάτση

Την ώρα που η «Θύρα 3 «Π.Ντοκούζης» άφησε αιχμές κατά του Ανδρέα Πάτση, οι άλλοι οργανωμένοι, οι «Blue Angels 1994», εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκδηλώνουν τη στληριξή τους προς το αφεντικό της ομάδας του Βόλου.

Στη δική τους ανακοίνωση επισημαίνουν: «Κύριε πρόεδρε, εκ μέρους του συνδέσμου «Blue Angels 1994» και της μεγαλύτερης μερίδας φιλάθλων και οπαδών της ομάδας μας, παραμείναμε και θα παραμείνουμε αμέτοχοι με τα όσα έγιναν και τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες, στο τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου. Ήταν απλά ένα ιδιαίτερο παιχνίδι «ένας τελικός» που έπρεπε να κερδίσουμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Δεν τα καταφέραμε. Τελείωσε. Συνεχίζουμε όμως για το στόχο μας, για το στόχο τον οποίο ο ίδιος έχεις βάλει και πιστεύουμε ότι θα τον πετύχουμε όλοι μαζί. Να είσαι σίγουρος πως γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας μας και αναγνωρίζουμε την τεράστια προσπάθεια που κάνεις.
Μετά από μια σειρά ετών κοροϊδίας προς τους οπαδούς και του φίλαθλου κόσμου της Νίκης από προηγούμενες διοικήσεις του ιστορικού συλλόγου μας, άτομα που δεν αναγνωρίζουν αυτή την προσπάθεια είναι άνθρωποι που τόσα χρόνια κοιτούν μόνο το προσωπικό συμφέρον τους και όχι το όφελος της αγαπημένης μας ομάδας και δεν είναι πραγματικοί Νικιώτες.
Εμείς είμαστε, ήμασταν και θα είμαστε δίπλα σου, δίπλα στην ομαδάρα μας, δίπλα στην ιδέα που λέγεται ΝΙΚΗ, για να καταφέρουμε επιτέλους όλοι μαζί σαν γροθιά να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 00:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep