Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προσφυγές από τη FIFA στη Νίκη

Νέοι μπελάδες έρχονται στην ομάδα του Βόλου, σύμφωνα με τον Ανδρέα Πάτση.

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε ότι νέα προβλήματα έρχονται στην ομάδα. Γνωστοποίησε ότι αναμένεται να έρθουν στην ΠΑΕ προσφυγές από τη FIFA, που αν δεν τακτοποιηθούν θα υπάρξει απειλή αφαίρεσης βαθμών. Ρωτήθηκε αν σκέφτεται να εγκαταλείψει τις τύχες της ομάδας και δήλωσε πως έχει πολλές σκέψεις στο μυαλό του.
«Η ομάδα κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος απ’ ότι υπολόγιζα. Έρχονται προσφυγές από τη FIFA τις επόμενες ημέρες και υπάρχει απειλή αφαίρεσης βαθμών. Ο κόσμος κελαηδάει για τελείως άλλα πράγματα, λες και δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Τις επόμενες ημέρες, αφού αξιολογήσω όλα όσα έχουν γίνει θα πάρω αποφάσεις. Πολλές σκέψεις υπάρχουν στο μυαλό μου» είπε.
Εμφανίστηκε εκ νέου ενοχλημένος από την ανακοίνωση συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων, η οποία μετά αναιρέθηκε: «Να πουν κάποιοι τι εννοούν με με αυτά που έγραψαν, ότι δηλαδή, εγώ έστησα με τον Αχιλλέα Μπέο τον αγώνα; Δεν επιτρέπεται να θίγουν την υπόληψη μου, αφήνοντας υπόνοιες. Ας έρθουν να αναλάβουν θέση στο ΔΣ για να προστατέψουν καλύτερα την ομάδα». Ρωτήθηκε μάλλιστα αν θα είναι ο νέος πρόεδρος άλλης ομάδας του Βόλου και γέλασε...

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep