Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάτσης: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα»

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης άφησε στην άκρη τα προβλήματα, ζήτησε τρίποντο στο ντέρμπι και τη συμπαράσταση από τους οπαδούς.

Ο Πάτσης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Blue Star FM» με αφορμή το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σημείωσε ότι η Νίκη Βόλου έχει την καλύτερη ομάδα, υπογράμμισε ότι ενδεχόμενο στραβοπάτημα θα πάει πίσω την προσπάθεια και ζήτησε από τους οπαδούς να προστατεύσει τους «κυανόλευκους» με δυναμική συμπαράσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Προφανώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως κι όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά. Η ομάδα αποδεικνύει ότι ήδη είναι σε τροχιά ανόδου. Θέλουμε να πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε την τριάδα. Υπάρχουν και τα μπαράζ όμως, που και εκεί να παίξουμε θα είναι επιτυχία. Κάθε αγώνας έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για μας. Ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του Σαββάτου, γιατί είναι ένα ντέρμπι γοήτρου και χρειαζόμαστε τους βαθμούς για τον στόχο μας. Ο αγώνας θα είναι πολύ δυνατός. Ο πιο ψυχωμένος και με τα λιγότερα λάθη θα βγει νικητής».

Για τη δυναμική της ομάδας, τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία:

«Η ομάδα είναι αήττητη επτά αγωνιστικές και έχει ανακάμψει. Δείχνει τα σημάδια της αγωνιστικής ικανότητας που έδειχνε πριν την κάμψη που παρουσίασε. Αυτό που διαπιστώνω από τις συνομιλίες με παίκτες και προπονητή είναι ότι έχουν τεράστια αποθέματα δύναμης, καθώς και θέληση και πίστη ότι μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους. Ο αγώνας της Δευτέρας ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα, δεν μας βοήθησε, δεν μας άρεσε. Δεν μένουμε σε αυτό. Η ομάδα μας παρουσιάζει σαφέστατα μια ανάκαμψη και μια δυναμική απίστευτη. Όλα αυτά δείχνουν ότι η ομάδα μας ξαναγύρισε. Είναι η ομάδα που μας γοήτευσε στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι καλό ότι παρουσιάζει τώρα στο φίνις αυτή την επαναφορά και λόγω και προγράμματος θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να βγούμε στην τριάδα».

Για τα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η ΠΑΕ απέφυγε να μιλήσει, αφού όπως είπε δεν είναι ώρα πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι να μιλήσει για τέτοια θέματα:

«Όλα αυτά τα έχουμε πετύχει μέσα από πολλά προβλήματα, αλλά δεν είναι της παρούσης, θα τα πούμε μετά το ντέρμπι. Δεν θέλω σήμερα και πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό να πω τίποτα για αυτά. Αυτά είναι θέματα που θα τα κουβεντιάσουμε από Δευτέρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου. Σέβομαι αυτή την όλη προϊστορία που υπάρχει και το γόητρο. Από Δευτέρα θα τα πούμε για τα υπόλοιπα. Εχω ματώσει πάνω σε αυτό. Από κει και πέρα όμως υπάρχουν πάρα πολλά θέματα. Διαβάζω και ενημερώνομαι για την τιμή των εισιτηρίων. Το τι βλακεία διαβάζω δεν λέγεται…

Σε αυτό τον αγώνα ειδικά λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν η ομάδα χρειάζεται μια ενίσχυση. Το ζητούμενο είναι να μην εστιάσουμε σε αυτά. Θα τα κουβεντιάσουμε. Το αγωνιστικό δεν το φοβάμαι. Εχουμε την καλύτερη ομάδα. Παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο η ομάδα μας. Σκοράρει και πετυχαίνει μεγάλα σκορ. Δεν είναι η Μπαρτσελόνα για να σκοράρει σε κάθε αγώνα πολλά γκολ. Να υπάρχει ρεαλισμός και προσγείωση. Παράγει όμως πάρα πολύ θέαμα και έχει αποτελέσματα. Αγωνιστικά λοιπόν δεν το φοβάμαι. Για τα υπόλοιπα θέματα αγωνιζόμαστε καθημερινά για να βρούμε λύσεις πάνω στα προβλήματα αυτά. Δεν θέλω να πάει αυτός ο κόπος χαμένος και ο πρώτος που θέλω να βρεθεί λύση στα προβλήματα είμαι εγώ».

Για τον κόσμο και την παρουσία του στο Πανθεσσαλικό:

«Είχα πει ότι το Πανθεσσαλικό πρέπει να γίνει μια κόλαση σε όλα τα παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας. Για τους παίκτες για την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση. Ο κόσμος πρέπει να δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα και να δείξει την πραγματική του δυναμική και ότι αξίζει να είναι στη Σούπερ Λίγκα. Άλλο τα λόγια και άλλο η πράξη και η κάθε Κυριακή. Πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα είναι παρών.

Αυτό όμως πρέπει να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σε αυτό. Ο κόσμος πρέπει να κάνει το δικό του αγώνα για να ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Ο καθένας από εμάς δίνει το δικό του αγώνα και ο καθένας έχει τις ευθύνες του από το δικό του μετερίζι».

Για το κατά πόσο είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου:

«Εφικτός είναι ο στόχος από την πρώτη μέρα. Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε με στόχο την άνοδο. Πρώτη μου κουβέντα που είπα, ήταν ότι θέλω μια ομάδα βιώσιμη και ανταγωνιστική και πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα είναι οι φίλαθλοι περήφανοι για την ομάδα τους και το αποτέλεσμα. Σε λιγότερο από δέκα μήνες ανέβηκε μια κατηγορία και διεκδικεί άνοδο σε μια παραπάνω κατηγορία. Πρόκειται για θαύμα. Αυτό λέει από μόνο του πάρα πολλά για μία ομάδα που δημιουργήθηκε μέσα από έναν κυκεώνα προβλημάτων.

Η ομάδα έχει δείξει τα δείγματα γραφής της, κι εγώ τα έχω δώσει τα δικά μου. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούσαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Από κει και πέρα νομίζω ότι ο στόχος είναι εφικτός. Και στα μπαράζ να είναι, είναι μια τεράστια επιτυχία. Θα παλέψει αγωνιστικά μέχρι και τελευταία μέρα για την άνοδο της. Η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει τον στόχο της».

Τέλος έστειλε μήνυμα στον κόσμο να προστατέψει την ομάδα στο ντέρμπι του Σαββάτου:

«Είδα ότι θα γίνει γιορτή. Απλά θέλω να συμπεριφερθούμε έξυπνα. Επειδή είμαστε γηπεδούχοι και επειδή είμαστε στην μπούκα του κανονιού και μετά από μεγάλες επιτυχίες βγαίνουν απίστευτα πράγματα εις βάρος της ομάδας, πρέπει οι φίλαθλοι να ασφαλίσουν το σπίτι μας, και να αποφύγουμε προβλήματα που μπορούν να μας ρίξουν σε έναν άλλο κυκεώνα την επόμενη ημέρα. Ο στόχος μας είναι ένας. Οι τρεις βαθμοί. Οτιδήποτε άλλο θα μας πάει πίσω. Μην ρίχνουμε νερό στον μύλο των άλλων. Αυτό είναι μια παράκληση. Μην πάρουμε τα δάχτυλα να βγάλουμε τα μάτια μας, γιατί θα είναι αργά για να κλάψουμε. Οι φίλαθλοι που δημιουργούν προβλήματα δεν αγαπούν τη Νίκη. Η φωνή και η ιαχή να είναι μόνο νίκη και να είμαστε περισσότεροι. Η δύναμη του κόσμου οδηγεί την ομάδα».

Πηγή: www.sport7.gr

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep