Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάτσης: «Δεν μπορώ μόνος»

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε για μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και εξέφρασε παράπονο για τη μικρή συμπαράσταση των οπαδών.

Η είδηση της ανάκλησης του πιστοποιητικού της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι μόνο ένα από τα πολλά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι». Τα χρέη είναι πολλά και ο Ανδρέας Πάτσης μόνος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, ενώ όπως είπε ο ίδιος οι οπαδοί δεν συμπαραστέκονται όσο θα ήθελε.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star FM ανέφερε: «Το πρόβλημα είναι σοβαρό. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση και να καλύψουμε την εγγυητική. Το ποσό είναι 56.000 ευρώ. Αν δεν το κάνουμε θα τιμωρηθούμε με πρόστιμο. Το βάρος είναι τεράστιο. Δεν έχουμε έσοδα και τα έξοδα είναι πολλά. Κόψαμε 930 εισιτήρια στον αγώνα με την Επανομή. Ο κόσμος δεν στηρίζει. Δεν μπορώ να επωμίζομαι όλο το βάρος.

Με τα ψέματα φτάσαμε ως εδώ, ενώ δέχομαι πόλεμο από παλιούς παράγοντες. Κανείς δεν βοηθά. Όλα βγαίνουν στη φόρα. ΙΚΑ, εφορία, παλιοί παίκτες ασκούν πολεμική εναντίον μας. Ως τον Ιούνιο οι υποχρεώσεις είναι πάνω από 2. εκ. ευρώ. Δεν έχουμε το περιθώριο να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Δεν έχουμε τη συμπαράσταση που θα περιμέναμε. Έκανα το 80% όσων υποσχέθηκα, αλλά από λόγια χορτάσαμε. Δηλαδή πότε περιμένουν να έρθουν στο γήπεδο; Στη φιέστα μόνο; Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι για να πετύχουμε τον στόχο».

Αγωγές σε Μπέο

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι δημοσιογράφοι του Blue Star FM, Άκης Μπούκλας, Γιώργος Μαστρογιάννης θα καταθέσουν αγωγές σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου για τη συνέντευξή του στον volos98.6, στην οποία μεταξύ άλλων ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Τόσα χρόνια στη Νίκη κονομούσαν άνθρωποι, όπως ο Γιδόπουλος, ο Μπούκλας και ο Μαστρογιάννης».

Αποφασίζει για Σαμαρά

Και ενώ τα εξωαγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τη Νίκη, βαθμολογικά η ομάδα τα καταφέρνει περίφημα. Μπήκε ξανά στην πρώτη τριάδα και θα επιδιώξει να μείνει εκεί μέχρι το φινάλε. Ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε στους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Επανομής και τους εξήγησε ότι πρέπει να συνεχίσουν ταπεινά, με το κεφάλι κάτω και πως πρέπει να τους γίνει μάθημα το κακό πρώτο ημίχρονο με την Αναγέννηση. Ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει Αναγέννησης Γιαννιτσών δεν υπάρχουν, παρά μόνο ένα τράβηγμα που έχει υποστεί ο Σαμαράς, για τον οποίο ο κόουτς θα αποφασίσει αν συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep