Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μαχητής Λαλίν…

Ο Άλαν Λαλίν έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι μαχητής.

Ο 32χρονος επιθετικός της Νίκης Βόλου ήταν χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος σε απόδοση στη νίκη (3-1) σε βάρος της Καλλιθέας. Ο διεθνής φορ από την Ονδούρα πέρασε στο ημίχρονο και σε 45 λεπτά κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ και να «φτιάξει» άλλο ένα, δείχνοντας ότι ο τραυματισμός του αποτελεί παρελθόν και στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τα μέγιστα τους «κυανόλευκους».

Ο Λαλίν, βέβαια, δεν απέδειξε για πρώτη φορά ότι είναι μαχητής. Άλλωστε, ο ίδιος έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς έχασε τη μητέρα του, δεν γνώρισε τον πατέρα του και τον μεγάλωσαν οι συγγενείς του. Πριν από επτά χρόνια κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ το κασέ του πριν από τέσσερα χρόνια άγγιζε τις 500 χιλιάδες δολάρια. Πλέον κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και δείχνει αποφασισμένος να σπρώξει τη Νίκη Βόλου προς την άνοδο στη Super League. Το τέρμα σε βάρος της Καλλιθέας ήταν το δεύτερο φετινό του. Είχε προηγηθεί εκείνο στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα, με το οποίο η θεσσαλική ομάδα απέσπασε τον πόντο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (01/04) ο τεχνικός, Απόστολος Χαραλαμπίδης θα παρακολουθήσει τον Πανσερραϊκό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο. Τα «λιοντάρια» είναι ο προσεχής αντίπαλος στο πρωτάθλημα, σε ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο (06/04, 16:30).

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep