Χαραλαμπίδης: «Πολύ καλό ρόστερ»

Ο Γιώργος Χατζάρας μιλούσε για έλλειψη βάθους, αλλά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης χαρακτήρισε πολύ καλό το ρόστερ της Νίκης Βόλου.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος του Βύζαντα Μεγάρων δήλωσε: «Αισθάνομαι χαρούμενος, που είμαι εδώ, γιατί αγαπάω την ομάδα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί είχαμε καιρό να κερδίσουμε και η ομάδα τη χρειαζόταν και για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Το υλικό είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι η Νίκη αξίζει να είναι ψηλά. Εχουμε πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την κατηγορία. Είμαστε μια ομάδα επιθετικογενής, αλλά πρέπει να προσέξουμε και την άμυνα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ.

Πρέπει κυρίως να διαχειριστούμε την κούραση και να δούμε την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες . Πάνω απ’ όλα απαιτείται προσπάθεια και υπομονή, για να πετύχουμε στόχους,. Γι’ αυτό είμαι και εγώ εδώ. Ο Βύζας είναι νεανική ομάδα και πάλεψε το ματς. Μακάρι να καταφέρουν να σωθούν, γιατί το αξίζουν».

Επίσης ο κ. Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε:

Στα προβλήματα της ομάδας για το επόμενο ματς με τον Φωκικό:

«Ο Λαλίν θα είναι μαζί μας την Κυριακή, όπως μου είπαν οι γιατροί, θα επιστρέψει ο Σαμαράς από τιμωρία, θα λείψει πάλι ο Βέρτζος και θα περιμένουμε τον Τάντιτς».

Στο μήνυμα που πέρασε στους ποδοσφαιριστές του:

«Είπα στους παίκτες ότι αδικούν τους εαυτούς τους και προσπάθησα ν’ ανεβάσω την ψυχολογία τους. Δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα. Κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και γι’ αυτό πήραν τους τρεις βαθμούς».

Εντύπωση προκάλεσε και η δήλωση του φορ της Νίκης Χρήστου Τζιώρα ότι με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη όλοι οι παίκτες βρήκαν τον παλιό καλό τους εαυτό.

Φωτό: Χρήστος Θανασούλης.

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep