Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζάρας: «'Έσκασαν' οι παίκτες»

Η Νίκη Βόλου έχει μικρό ρόστερ κατά τον Γιώργο Χατζάρα, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της.

Ο Χατζάρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport fm και είπε τα εξής:

Για την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου: «Χωρίς σχόλιο. Δεν φταίω εγώ για τις εννιά αγωνιστικές που η ομάδα είναι χωρίς νίκη, αφού ήμουν στο πάγκο μόνο για τρεις. Οι δηλώσεις που έχω κάνει ισχύουν για την απόδοση που είχαν τα παιδία στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καβάλα, κάτι που με κάνει να νιώθω υπερήφανος. Δεν θέλω να συζητήσω για την αποχώρησή μου».

Για το αν έχει χάσει τις πιθανότητές της η Νίκη Βόλου για τα πλέι οφ: «Δεν έχει χάσει τη μάχη για τα πλέι οφ, όμως έμεινε μακριά από την απευθείας άνοδο. Για μία ομάδα που θέλει να πάει στην Σούπερ Λίγκα πρέπει να έχει μεγάλο ρόστερ. Η Νίκη έχει μικρό, με αποτέλεσμα οι παίκτες να “σκάσουν”».

Για τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Football League: «Η βαθμολογία κάποιες φορές λέει την αλήθεια και κάποιες όχι. Νομίζω πως ο Παναιτωλικός, ο Ηρακλής και η Καλλονή έχουν καλό ρόστερ και πιστεύω πως θα ανέβουν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πινάκα».

Για το φετινό πρωτάθλημα που για πρώτη φορά έχει πολλές αγωνιστικές: «Νομίζω πως αυτό το πρωτάθλημα έχει σπουδαίες μεγάλες ομάδες που ο κόσμος τους παίζει μεγάλο ρόλο και φυσικά έχουν μεγάλα ρόστερ και για το ποιες θα πάνε στην Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στο τέλος».

Last modified onΠέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep