«Δεν έχουμε βάθος»

Ο Γιώργος Χατζάρας διέκρινε κούραση στη Νίκη Βόλου και έγινε έξαλλος με τον Τεννέ.

Στην έλλειψη φρεσκάδας και στην κούραση που έχει βαρύνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών από τα συνεχόμενα ματς απέδωσε ο Γιώργος Χατζάρας την κακή εμφάνιση της Νίκης στο σημερινό ματς με την Καλλονή, ενώ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός προς τον ομόλογό του της Καλλονής Μπάμπη Τεννέ, που δεν ήρθε στη συνέντευξη Τύπου για δηλώσεις, θεωρώντας προσβλητικό για τον ίδιο το γεγονός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δε θα έπρεπε να κάνω δηλώσεις λόγω της απουσίας του κ. Τεννέ. Δεν έχω κάτι με τον κ. Τεννέ, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μπορούσε ως συνάδελφος να μου το πει, είναι απαράδεκτο ότι δεν είναι εδώ. Πρέπει να σέβεται ο ένας τον άλλον. Εγώ πηγαίνω στις συνεντεύξεις, είτε σε ευχάριστες, είτε σε δύσκολες στιγμές. Το θεωρώ προσβλητικό αυτό που έκανε.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στο πρώτο μέρος έγινε ισορροπημένο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να βγάλουμε σωστές επιθέσεις. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος έχει πλούσιο ρόστερ κι ότι δεν σχέση με τον πρώτο γύρο.

Η Καλλονή είναι μια επικίνδυνη ομάδα, που αν δε δώσεις προσοχή μπορείς να χάσεις τον αγώνα. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που θα μας επέτρεπε να έχουμε μεγαλύτερες αξιώσεις στο ματς. Αυτή η φρεσκάδα όσο προχωρούσε το ματς μας έλειπε. Η Καλλονή έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, αλλά κατορθώσαμε να μη μας δημιουργήσουν πρόβλημα σο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο σε κάποιες ευκαιρίες θα μπορούσε να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι εις βάρος μας. Είμαι προβληματισμένος, γιατί έχουμε συνεχόμενες ισοπαλίες και οι ισοπαλίες δεν μας δίνουν τίτλους. Δεν έχουμε τις λύσεις για να σηκώσουμε το βάρος τέτοιων παιχνιδιών. Όλοι προσπαθούν, αλλά το βάρος των παιχνιδιών άρχισε να φαίνεται.

Δεν είμαι ευχαριστημένος ιδίως από το δεύτερο μέρος, αν και προσπαθήσαμε με τρεις επιθετικούς ποδοσφαιριστές, Τάντιτς Ουέλινγκτον και Τζιώρα. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε κι έτσι πορευόμαστε. Αν αναλογιστούμε την αξία του αντιπάλου, η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το ότι η Νίκη έκανε σήμερα τη χειρότερη της εμφάνιση και πολλά λάθη στην ανάπτυξη, ο κ. Χατζάρας τόνισε:

«Κανένας προπονητής δε λέει στους ποδοσφαιριστές κάντε λάθη. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα, που είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Αυτό το στοιχείο τους έκανε να είναι αρνητικοί σε φάση επίθεσης. Αν κάνεις μαραθώνιο, όταν αρχίζεις, είσαι φρέσκος. Όταν είσαι στο 30ο χιλιόμετρο, κουράζεσαι. Δεν έχουμε τις λύσεις για το rotation. Δεν έχουμε βαθύ ρόστερ γι’ αυτό το πράγμα. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε, αυτούς θα διαχειριστούμε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και τη φρεσκάδα να δημιουργήσουμε φάσεις».

Για το αν ένα διπλό στην Καβάλα θ’ άλλαζε το κλίμα, ο προπονητής της Νίκης σχολίασε:

«Ακούω για βαρύ κλίμα. Αυτή η ομάδα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να έχεις ένα βαθύ ρόστερ, για να προχωρήσεις. Έχετε την εντύπωση ότι είχα στον πάγκο παίκτες και δεν τους έβαλα; Εννοείται ότι μια νίκη θ’ άλλαζε το κλίμα. Η νίκη είναι η κουβέρτα που σκεπάζει τα πάντα».

Ο Παντελής Ριζογιάννης δήλωσε: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ας μην κρυβόμαστε. Δεν ήμασταν φρέσκοι, δεν είχαμε πάθος, δεν είχαμε δύναμη. Μας έχει στεναχωρήσει όλους το αποτέλεσμα. Το ξεχνάμε, γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Καβάλα, που έχει τους ίδιους στόχους. Συγνώμη από τον κόσμο που τον πικράναμε. Υπάρχουν και καλές στιγμές και κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Σήμερα ήταν η κακιά στιγμή. Στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε και το ματς. Σήμερα είχαμε, αν όχι όλους, πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές σε κακή μέρα».

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep