Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το πούρο δεν προσδίδει μαγκιά»

Ο Στράτος Γιδόπουλος απάντησε στον πρόεδρο της Νίκης Βόλου, Ανδρέα Πάτση.

Ο Πάτσης στην παρουσίαση του Γιώργου Χατζάρα κατήγγειλε τον Γιδόπουλο για απειλές και εκβιασμούς, με τον δεύτερο να στέλνει επιστολή και να απαντά στον ίδιο, υποστηρίζοντας ότι θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αναλυτικά ο Γιδόπουλος ανέφερε:

«Με ενημέρωσαν από το Βόλο και διαβάζοντας το site «Goalpost Volos», είδα για άλλη μια φορά το παραλήρημα του κ. Πάτση. Σαν νέος Δον Κιχώτης βλέπει παντού εχθρούς. Γνωρίζετε πολύ καλά στο Βόλο ότι ουδέποτε κυκλοφόρησα με «μπράβους» γιατί το θεωρώ υποτιμητικό για τον εαυτό μου. Εν αντιθέσει με τον κ. Πάτση που κυκλοφορεί με πολλούς. Αλήθεια τι φοβάται;

Όσο αφορά τα χρήματα, ναι λέει την αλήθεια, όταν ήρθε να πάρει τις μετοχές του ζήτησα 250.000 και μου είπε ότι επειδή θα αναλάβει τα χρέη τα θεωρεί πολλά και συμφωνήσαμε στις 150.000. Μέρος των χρημάτων που είχα εισφέρει ως ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Την επόμενη ημέρα ήρθε στην εταιρία μου, με έναν συμβολαιογράφο και έναν δικηγόρο. Του παραχώρησα τις μετοχές και μου έδωσε 50.000 λέγοντας μου ότι τις υπόλοιπες 100.000 ευρώ θα μου τις δώσει τέλος Μαΐου. Για να είμαι καλυμμένος του ζήτησα μια επιταγή, μου απάντησε λέγοντας μου «άντρες είμαστε, παντελόνια φοράμε, εμπιστέψου με».

Στο τέλος του Μαΐου κι ενώ δεν ήταν συνεπής στη συμφωνία μας, του τηλεφώνησα, χωρίς αποτέλεσμα αφού δεν μου απάντησε. Απευθύνθηκα στο βοηθό του και με ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα ταμειακό πρόβλημα και θα καθυστερήσει 10 ημέρες. Του είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να επικοινωνήσει μαζί μου ο ίδιος για να συνεννοηθούμε. Δεν με πήρε ποτέ. Του έστειλα ένα μήνυμα, λέγοντας του, ότι έχουμε μια συμφωνία που πρέπει να τηρήσει. Μου απάντησε ότι δεν έχουμε καμία συμφωνία και αν θέλω να πάω δικαστικώς.

Ουδέποτε του είπα ότι έχω βάλει στη Νίκη πάνω από 2.500.00,00, είπα ότι έχω βάλει πάνω από 1.500.000. Μετά από έλεγχο στο λογιστήριο της Νίκης πρόεκυψε το ποσό του 1.380.000, όλα με παραστατικά και βεβαίως το λογιστήριο δεν ήταν δικό μου. Αυτά επιβεβαιώνονται από το λογιστήριο ως ταμειακές διευκολύνσεις. Το να προσπαθεί ο κ. Πάτσης να ρίξει λάσπη σε όλους τους άλλους για να ηρωοποιήσει τον εαυτό του δεν είναι σωστό. Άλλωστε θέλοντας να δείξει ότι είναι καποιος, έχοντας μια ακρατή μεγαλομανία και φρέσκος στα ποδοσφαιρικά κατέβηκε στις αρχαιρεσίες της Football League, βάζοντας υποψηφιότητα για τη θέση του πρόεδρου, διατυμπανίζοντας προς όλες τις πλευρές ότι την εκλογή την εχει σίγουρη. Τελικά πήρε μια ψήφο, την δική του.

Εγώ λοιπόν θέτω ένα ερώτημα σε όλους εσάς που με γνωρίζετε, αν όπως λέει ο κ. Πάτσης ήθελα να εισπράξω τις υπόλοιπες 100.000 που μου οφείλει έχοντας απέναντι μου τον κ. Πάτση θα έπρεπε να βάλω «άλλους»; Εγώ θα κατέφευγα στο επίπεδο του εκβιασμού, ταυτιζόμενος με την δική του τακτική; Όπως του δήλωσα εξ αρχής με την από 14/9/12 εξώδικη δήλωσή μου που του κοινοποίησα στις 25/10/12.

Ασφαλώς θα διεκδικήσω δικαστικά την ικανοποίηση των δικαιωμάτων μου. Ε, όχι κ. Πάτση μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας. Το πούρο δεν προσδίδει ούτε μαγκιά, ούτε αντριλίκι. Μήνυση θα σας κάνω εγώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Βγάλτε λοιπόν τα απειλητικά sms. Άντε λεβέντη…μου.

Υ.Γ. Εγώ δεν κάνω ανίερες συμμαχίες,ούτε κολεγιές με φαντάσματα του Βόλου.

Στράτος Γιδόπουλος».

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 00:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep