Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θρήνος στη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου θρηνεί για τον χαμό του Κώστα Λάζου.

Στο πένθος βυθίστηκε η «κυανόλευκη» οικογένεια καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (06/02) έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Λάζος. Ο νυν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης και πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής, βρήκε τραγικό τέλος όταν κατά την επιστροφή από τη δουλειά του το ΙΧ το οποίο οδηγούσε λίγο έξω από τα Κανάλια εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Κώστας Λάζος ήταν πρέδρος της Νίκης Βόλου όταν οι «κυανόλευκοι» προβιβάστηκαν το 2002 στη Γ’ Εθνική και την επόμενη στη Β’. Επρόκειτο για έναν από τους πλέον πετυχημένους παράγοντες των Νικιωτών και ο χαμός του στα 63 του χρόνια βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία και, φυσικά, τη Νίκη.

H ΠΑΕ σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για τον χαμό του Κωνσταντίνου Λάζου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Mε πολυετή προσφορά στο χώρο του αθλητισμού, ο Κωνσταντίνος Λάζος διετέλεσε πρόεδρος της Νίκης Βόλου την περίοδο 1999-2002 ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε με αφοσίωση την αγαπημένη του ομάδα από τη θέση του Προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο ξαφνικό άκουσμα του θανάτου του Κωνσταντίνου Λάζου αποφάσισε τα παρακάτω:

1)Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του

2)Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία στη νεκρώσιμη ακολουθία

3)Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του

4)Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη του αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή Ψαχνών, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος «Blue Club - Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» - Blue Angels:

 

Η απώλεια του Κώστα Λάζου μας θυμίζει οτι υπάρχουν στιγμές, που καμμία πένα δέν είναι ικανή να αποτυπώσει στο χαρτί, ούτε στο ελάχιστο τη θλίψη που νοιώθουμε για τον άδικο χαμό ενός αδερφού μας.

Η Νικιώτικη οικογένεια θρηνεί τον χαμό του αγνού ανθρώπου και του πιστού στρατιώτη, που υπηρέτησε την Νικιώτικη ιδέα απο όποιο πόστο
τον είχε ανάγκη, τον Νικιώτη που έδωσε για την αγαπημένη του ομάδα ,ανιδιοτελώς,ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής του. Σπανίως, άνθρωπος που έχει τόσο έντονο δημόσιο βίο, να μήν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα για αρνητικά σχόλια και εντυπώσεις. Ο αδερφός μας ο Κώστας, το κατάφερε και αυτό. Είχε κερδίσει την αγάπη των φίλων και το σεβασμό των αντιπάλων σε κάθε του ενασχόληση.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης ξεκίνησε το αναπόφευκτο μεγάλο ταξίδι, όμως δέν θα φύγει απο κοντά μας, θα είναι εκεί όταν θα ζητάμε να μας δώσει δύναμη ή την πολύτιμη συμβουλή του, θα είναι στην κερκίδα να γελάει και να κλαίει μαζί μας, θα είναι στα καφενεία και στους συνδέσμους, να συζητάμε για τη Νικάρα. Ο άνθρωπος πεθαίνει όταν πεθάνει η ανάμνησή του, ο Κώστας θα είναι πάντα στη σκέψη μας γι' αυτό και θα παραμείνει ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
Blue Club -Θύρα 3 "Π.Ντοκούζης" -Blue Angels»

 

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 22:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep