Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βοήθησαν οι αλλαγές»

Ευχαριστημένος από τη Νίκη Βόλου του δευτέρου ημιχρόνου στη Δράμα ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών μετά το 1-1 με τη Δόξα Δράμας δήλωσε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και ήθελε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι για να πλησιάσει στην κορυφή. Ήμαστε καλά διαβασμένοι για τον τρόπο που παίζει, όμως το παιχνίδι δυστυχώς ξεκίνησε μ' ένα λάθος δικό μας και δεχτήκαμε ένα γκολ, που σίγουρα μας επηρέασε.Είχαμε ένα ημίχρονο όπου δεν ήμαστε καλοί και δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά ηρέμησαν, μπήκαν πιο αποφασιστικά μέσα στο παιχνίδι, βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή και είχαμε, πιστεύω, καλύτερη εικόνα από τη Δόξα Δράμας. Δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις για να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δεν έγινε και συνεχίζουμε γιατί αυτό το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος κι ακόμα δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος».

Για τη φάση που ο διαιτητής άλλαξε άποψη και έδωσε τελικά φάουλ, ενώ αρχικά είχε δοθεί πέναλτι, απάντησε: «Από τη θέση που ήμουν δεν μπορώ να έχω άποψη, όμως δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Υπάρχει ενδοσυνεννόηση και προφανώς κατέληξαν σ' αυτή την απόφαση. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω καν, αν υπάρχει παράβαση αφού ξέρω πως τιμωρείται η πρόθεση και πρόθεση δε νομίζω να υπήρξε».

Για το κατά πόσο βοήθησαν οι αλλαγές, συμπλήρωσε: «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές. Κάποιοι παίκτες κουράστηκαν, εμείς θέλαμε να κερδίσουμε και γι' αυτό βάλαμε και δεύτερο σέντερ φορ».


Ο πρώτος σκόρερ της Νίκης, Κώστας Φλίγκος, είπε: Κατ' αρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για μία μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Δόξας Δράμας. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, όπως είπε ο προπονητής μου, από λάθος το οποίο μας επηρέασε. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να κοιτάξουμε τη Δόξα στα ίσια, να μπούμε καλύτεροι και ήμασταν σίγουροι πως θα γυρίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, δεν βάλαμε το δεύτερο γκολ και συνεχίζουμε. Έχουμε το ρεπό που μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε όλη τη βδομάδα και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα πάμε για τη νίκη».

 

 

 

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep