Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ισως έχουμε πρόβλημα με τους μικρούς»

Ο Στέλιος Μανωλάς παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχει πρόβλημα με τις ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία και εκεί έχει κάνει τις τρεις ήττες της. Ο Στέλιος Μανωλάς παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχει πρόβλημα με τις ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία και εκεί έχει κάνει τις τρεις ήττες της.

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν είχε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του και παραδέχθηκε πως η ομάδα πάλι δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από παιχνίδι με ουραγό της βαθμολογίας.

Στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Στέλιος Μανώλας. «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος μας είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, κυρίως στην αμυντική της λειτουργία. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση, αλλάξαμε κάποια πράγματα στην επανάληψη, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει σε δυο τρεις φάσεις που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Η Νίκη Βόλου έχει πρόβλημα με τους αντιπάλους που είναι χαμηλά στην βαθμολογία;

«Πιθανό είναι αυτό και το γνωρίζαμε. Προσπαθήσαμε να μην ξανασυμβεί, δυστυχώς πάλι δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από την αναμέτρηση. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά, το παλέψαμε προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουμε τη νίκη».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep