Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ας είναι το 2013 σημαδιακή χρονιά»

Ο Δημήτρης Παπαποερφυρίου ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί στην κοπή της πίτας της Νίκης Βόλου. Ο Δημήτρης Παπαποερφυρίου ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί στην κοπή της πίτας της Νίκης Βόλου.

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, έκανε τις ευχές του στην κοπή της πίτας της ομάδας. Στη Νίκη Βόλου έκοψαν την πίτα και ταξιδεύουν με ανεβασμένη ψυχολογία για την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο στη Φυλή.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Μανωλάς δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου τους τιμωρημένους Βέρτζο και Τάντιτς. Στόχος είναι να διατηρηθεί το σερί των επτά ματς χωρίς ήττα που έχει σταθεροποιήσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η προπόνηση της Παρασκευής είχε και την κοπή της πίτας της ομάδας που φυσικά έγινε σε καλό κλίμα λόγω και των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης ήταν αυτός που μοίρασε τα κομμάτια, ενώ ο Γενικός Διευθυντής Πέτρος Τσιτσιμπής ήταν στην εκδήλωση, όπως και το προπονητικό τιμ και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Ανδρέας Πάτσης, τόνισε στην σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές «Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη. Η ομάδα αρχίζει και αποκτά σταθερές βάσεις και το σημαντικότερο κερδίζει την εμπιστοσύνη όλων.

Διαθέτουμε ένα πολύ καλό και ισάξιο ρόστερ καθώς και έναν ικανότατο προπονητή. Εύχομαι το 2013 να είναι μια σημαντική χρονιά για μας». Ο τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο φροντιστής της ομάδας Δημήτρης Παπαπορφυρίου ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πίτας.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2013 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep