Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μανωλάς: «Από τις καλύτερες επιθέσεις»

Ο προπονητής της Νίκης στάθηκε στην πολύ καλή επίθεση που διαθέτει η ομάδα του.

Ύστερα από τη νίκη σε βάρος της Παναχαϊκής είπε: «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην Παναχαϊκή, που είχαμε εικόνα και από το παιχνίδι Ολυμπιακό Βόλου. Είναι μια ομάδα πολύ σφιχτή στην άμυνα και είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις. Δουλέψαμε για να ανταποκριθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Η Παναχαϊκή κατέβηκε με πέντε αμυντικούς, εμείς αυτό το είχαμε δουλέψει. Μπήκαμε δυνατά γιατί ξέραμε πως όσο περνά ο χρόνος και δεν μπαίνει γκολ είναι υπέρ του αντιπάλου, το πετύχαμε και στη συνέχεια κάναμε το 2-0. Επειτα καθίσαμε. Στην Ελλάδα είμαστε, ελληνικό ποδοσφαιρικό βλέπουμε.

Μείωσαν στο 44’ και εμείς συνεχίσαμε με την ίδια διάταξη. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αγχωμένοι και στη συνέχεια βάλαμε και εμείς κι άλλους επιθετικούς. Η αποβολή διευκόλυνε και ήρθε το 3ο γκολ. Το καλό είναι ότι αρχίζουμε και σκοράρουμε. Για τρίτο ματς πετύχαμε τρία γκολ και πρέπει να έχουμε από τις καλύτερες επιθέσεις. Θέλουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, μια ομάδα δεν γίνεται σε 2-3 μήνες ή χρόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και νομίζω ότι τον ευχαριστήσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και ειδικά σε ένα-δυο παιδιά, όπως ο Ριζογιάννης, που για ένα 3ημερο ήταν άρρωστος και ζαλιζόταν από το 20ό λεπτό, όμως τον κρατήσαμε γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης και τον ευχαριστούμε γιατί άντεξε.

Δεν έχουμε κάνει τίποτα, η κορυφή δεν πρέπει να μας ζαλίσει, είστε εδώ γιατί το αξίζουμε. Ακολουθεί μια δύσκολη περίοδος με τρία δύσκολα ματς και μετά ο Μαραθώνιος Τέταρτη – Κυριακή. Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει η θέση που βρίσκεται. Έχει και το -3 ωστόσο, είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλό σύνολο και καλή ομάδα και εύχομαι καλή συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep