Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάτσης: «Κι άλλα VIP κελιά…»

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης προανήγγειλε μηνύσεις σε αυτούς που δηγιούργησαν χρέη.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Astra φιλοξενήθηκε ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου και αναφέρθηκε στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «κυανόλευκοι» και στα χρέη που άφησαν προηγούμενες διοίκησης. Μάλιστα, υποστήριξε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις σε βάρος αυτών που δημιούργησαν τη μαύρη τρύπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπήρξε μία κατασπατάληση των χρημάτων της Νίκης. Η οποία είτε προέρχονταν από τις χορηγίες του δημοσίου τα έτη 2007 έως 2011 είτε από τους φιλάθλους είτε από διαφημίσεις είτε από ο,τιδήποτε άλλο. Επειδή όμως δεν υπήρχαν στοιχεία ήδη έχουμε βάλει ορκωτούς λογιστές που κάνουν πλήρη αποτύπωση.

Μέσα στο Φλεβάρη εγώ θα καταθέσω μήνυση για κακουργήματα κατά όσων διοίκησαν ή ενεπλάκησαν με οποιονδήποτε τρόπο την τελευταία εξαετία στη Νίκη Βόλου και κατά την προσωπική μου άποψη και εκτίμηση και βάσει των εγγράφων που έχω «έφαγαν» στην κυριολεξία τα χρήματα παραδίδοντας ένα απόλυτο χάος.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι για κάποιους ανθρώπους στο Βόλο και στην Αθήνα, θα υπάρχει ένα πολύ θερμό καλοκαίρι και υπάρχουν VIP κελιά στο Kορυδαλλό τα οποία χωρούν και άλλους. Δεν θα κάνω καθόλου πίσω σε αυτή την ιστορία για λόγους αρχής, τάξης και ηθικής. Δεν θα κάνω πίσω σε αυτή την ιστορία όπως είχα πει από την αρχή».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Η Νίκη αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτοί οι οποίοι ηγήθηκαν της τα τελευταία χρόνια κατόρθωσαν κάτι απίστευτο. Να απαξιώσουν και να στερήσουν από τον κόσμο να είναι περήφανος για την ομάδα του. Έδιωξαν τον κόσμο. Αυτό το πράγμα χρόνο με το χρόνο αποδυνάμωσε και απαξίωσε τον κόσμο. Τηρουμένων των αναλογιών αυτών θεωρώ ότι μέχρι τώρα η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ ικανοποιητική και πιστεύω ότι και με την προσπάθεια που κάνω και η ίδια ομάδα θα φανεί η πραγματική δυναμική του λαού της Νίκης Βόλου».

Για τις μεταγραφές: «Είχαμε πει από την αρχή πως θα κάνουμε μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να έχουμε μια καλή ποιοτική ομάδα και να χαιρόμαστε το θέαμα και το αποτέλεσμα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Έχουμε ακόμη 25 αγωνιστικές και θα δείτε πάρα πολλές αυξομειώσεις και ανατροπές. Καθίσαμε με το τεχνικό τιμ και κάναμε ένα προγραμματισμό.

Προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό μας με την έναρξη του νέου έτους για να έχουμε έτοιμους παίκτες. Εμείς αυτή τη στιγμή κατά 90% έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές όπως και τις αποδεσμεύσεις. Εάν στο υπόλοιπο βρούμε κάτι που θα πιστέψουμε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τότε προφανώς και θα κινηθούμε».

Last modified onΤρίτη, 15 Ιανουάριος 2013 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep