Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Μανωλάς: «Νίκες παντού με τη Νίκη»

Eκτενή συνέντευξη του Στέλιου Μανωλά στη ΝΕΤ. Μιλάει για ΑΕΚ, Νικολαΐδη, Μπάγεβιτς, Λίνεν, Μελισσανίδη, τον ανηψιό του Κώστα, τον Ολυμπιακό, τον Βιντιάδη και φυσικά την ομάδα του, τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Νίκης Βόλου:

 

* Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και ποτέ δεν μου άρεσε να βγαίνω στα ΜΜΕ. Ξέρω ότι και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω και έναν ποδοσφαιριστή για παράδειγμα να βγαίνει και να μιλάει συνέχεια. Κι εγώ μιλούσα, ο Σαραβάκος δεν βγήκε ποτέ. Ούτε ο Γκαλής έβγαινε να μιλάει.

 

* Στη ζωή πρέπει να βάζεις στόχους και να βρίσκεις τον τρόπο να τον πετυχαίνεις. Εκτός από προσόντα θέλει ψυχή και στρατηγική. Η ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Μπάρλου είχε διοικητικά προβλήματα. Κανείς δεν έμεινε για πολύ στην προεδρία. Εγώ ό,τι πίστεψα το πέτυχα.

 

* Έφτασα κοντά στο να φύγω από την ΑΕΚ. Είχα πρόταση από τη Μονπελιέ, αλλά ο Μπάγεβιτς δεν με άφησε γιατί ήμασταν κοντά στο πρωτάθλημα. Ο Κοσκωτάς μου είχε κάνει πρόταση 500.000.000 δραχμές. Εκείνη την περίοδο είχε γίνει παιχνίδι, που η ΑΕΚ έχασε 3-1 από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Είχαν πει ότι ήταν στημένο. Κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν πει ότι ήμουν και γω μέσα σε αυτό. Αν δεν είχε γίνει αυτό το σκηνικό μπορεί να είχα φύγει από την ΑΕΚ, αν κι εφόσον γινόταν αποδεκτή και η πρόταση από την ΑΕΚ.

 

* Η ΑΕΚ είναι σε δύσκολη θέση. Δεν μπορεί να υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αν δίπλα σου δεν έχεις ανθρώπους να σε κατευθύνουν έχεις πρόβλημα. Αρκετές επιλογές του Ντέμη δεν ήταν σωστές. Η διχόνοια έφερε την ΑΕΚ στο σημείο αυτό. Τώρα ο καθένας κατηγορεί τον άλλον. Έχει πάρει κατήφορο η ΑΕΚ.

 

* Πριν από δύο χρόνια είχα συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν είχαμε καλές σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε στο γραφείο του και μιλήσαμε για τα προβλήματα της ΑΕΚ. Στο βάθος του μυαλού του είναι η ομάδα.

 

* Για τον Μπάγεβιτς δεν μπορώ να πω ότι τέλειωσε για εκείνον η προπονητική. Είναι ακόμα μικρός. Ο Τραπατόνι είναι 75. Ο Ντούσκο είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ελλάδα. Εγώ αν δεν ήμουν αποδεκτός από τον οποιονδήποτε, δεν πάω στην εκάστοτε δουλειά. Εμένα με κατηγόρησαν για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, ότι εγώ είμαι υπεύθυνος γι΄αυτό.

 

* Δεν γνωρίζω τη δουλειά του Λίνεν, αλλά αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτός που είναι η ομάδα στις τελευταίες θέσεις. Οι παίκτες δεν ήρθαν μόνοι τους στην ομάδα. Γνωρίζω ότι αν η ΑΕΚ καταρρεύσει, αρκετοί που έχουν βάλει την υπογραφή τους θα έχουν πρόβλημα. Ας μην έμπαιναν. Δεν ξέρω αν βοηθήσει το να πέσει κατηγορία η ομάδα.

 

* Δεν πιστεύω ότι το θέμα με τον Βιντιάδη μπορεί να προχωρήσει. Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί. Τα χρέη της ΑΕΚ είναι τόσα πολλά. Ο κόσμος δεν πιστεύει πλέον κανέναν. Το ποδόσφαιρο είναι διέξοδο για τον καθένα και δυστυχώς εδώ ακόμα και αυτό απαξιώθηκε.

 

* Τη Νίκη Βόλου την ανέλαβα από την όγδοη θέση και τώρα είμαστε ψηλά. Είναι ένα προσφυγικό σωματείο με πολύ κόσμο. Νιώθει υπερβολική αγάπη ο κόσμος για τη Νίκη. Αρχίζουν πλέον να πιστεύουν οι φίλαθλοι την προσπάθεια του Ανδρέα Πάτση. Έχουμε στόχο να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αν το καταφέρουμε θα είμαστε του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα.

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep