Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μανωλάς: «Ήταν δύσκολο»

Ο προπονητής της Νίκης παραδέχτηκε ότι το να γυρίσει η ομάδα του το 2-0 του πρώτου αγώνα με τον Πανθρακικό ήταν δύσκολη υπόθεση.

Μετά το 1-1 με τον Πανθρακικό στο Πανθεσσαλικό ο Στέλιος Μανωλάς είπε: «Προερχόμασταν από το τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου που απασχόλησε όλη την πόλη. Υπήρχε ψυχολογική κούραση μέχρι το ντέρμπι και γενικά ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Αμέσως μόλις τελείωσε το ματς της περασμένης Κυριακής αφοσιωθήκαμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου, το τελευταίο για τη χρονιά που φεύγει. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η οποία για επτά παιχνίδια παραμένει αήττητη. Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν πολύ δύσκολο για μας να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, καθώς θα έπρεπε να προσέχουμε πολύ και την άμυνά μας.

Δοκιμάσαμε και ρισκάραμε να παίξουμε μ' ένα διαφορετικό σύστημα το οποίο και δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αν πετυχαίναμε το γκολ με τον Ουέλινγκτον τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Στο β' μέρος μπήκαμε στο παιχνίδι με τον ίδιο στόχο, όμως μια αδράνεια στην άμυνα έδωσε τη δυνατότητα στον Πανθρακικό να πετύχει γκολ. Ισοφαρίσαμε, έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι στη συνέχεια, όμως δεν ήταν εύκολο να βάλουμε δύο και τρία γκολ. Έγιναν δύο πολύ καλά παιχνίδια και είδαν οι ποδοσφαιριστές μας πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία απέναντι σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ».

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2012 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep