Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Γιορτή με Ολυμπιακό Βόλου»

Ο επιθετικός της Νίκης, Κώστας Φλίγκος ευχήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου να γίνει παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων.

Ο πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» φιλοενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ και μίλησε για την πορεία του μέχρι να φτάσει στη Νίκη Βόλου, τη συνεργασία του με τον Στέλιο Μανωλά, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον στόχο της ανόδου. Ευχήθηκε, λοιπόν, το ματς της Κυριακής (16/12) να είναι μία γιορτή που θα παρακολουθήσουν οπαδοί και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διαδρομή του:

«Ξεκίνησα από τον Αίαντα Γαστούνης 15 ετών και έπειτα από δύο χρόνια πήγα στη Θύελλα Πατρών. Λόγω προβλήματος με το στρατιωτικό ακολούθησε η Δάφνη Ανδραβίδας, ενώ στη συνέχεια με πρότεινε στον ΑΟ Καρδίτσας ο κύριος Σταματίου με τον Μίκι Τσίρκοβιτς. Από εκεί πήγα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στην Ελασσόνα με τον κύριο Πάτση και από το καλοκαίρι ο πρόεδρος με έφερε στη Νίκη Βόλου».

Για τις διαφορές Δ’ και Β’ Εθνικής:

«Υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Οι διαφορές είναι μεγάλες. Τα γήπεδα, η συμπεριφορά όλων… είναι πολύ ανώτερο από τη Δ’ Εθνική».

Για το τι άλλαξε ο Μανωλάς:

«Στο ελληνικό πρωτάθλημα συνηθίζεται όταν μία ομάδα αλλάζει προπονητή να κάνει νέο ξεκίνημα. Ο κύριος Μανωλάς είναι ένας πολύ καλός προπονητής, δουλεύει σκληρά, παρακολουθούμε τι λέει και κάνουμε αυτό που πρέπει. Γι’ αυτό έχουμε κάνει και σερί νικών. Είναι σωστός στη δουλειά του. Ξέρει να μιλάει και να κερδίζει τον παίκτη. Και για τον ίδιο είναι ένα νέο ξεκίνημα, γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα του ποδοσφαίρου και θέλει να κάνει καριέρα στη Super League».

Για το αν η ομάδα θέλει ενίσχυση:

«Αυτό το κρίνει ο προπονητής και η διοίκηση. Εμείς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αν κρίνουν ότι πρέπει να γίνουν μεταγραφές, καλώς να έρθουν».

Για τον στόχο της Νίκη Βόλου:

«Εννοείται η Super League. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και ρόστερ».

Για το κλίμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Στην πόλη ζουν γι’ αυτό το ματς. Έχουν πολλά χρόνια να παίξουν αντίπαλες οι δύο ομάδες. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και για τους φιλάθλους και για εμάς. Ελπίζω να μην γίνουν φασαρίες, να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και μακάρι να είναι παρόντες 15.000 φίλοι και των δύο».

Για το πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν καλές ομάδες. Ο Απόλλων δείχνει καλά στοιχεία, η Καλλονή και ο Εργοτέλης μου αρέσουν, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καλή ομάδα. Θεωρώ ότι οκτώ με εννέα ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη τριάδα».

Για τη μάχη στην ουρά και αν η Επανομή μπορεί να μείνει:

«Από τον Πιερικό και τον Βύζαντα η Επανομή μου άρεσε περισσότερο. Αν τα παιδιά είναι ενωμένα μπορούν να το παλέψουν. Παίζει μεγάλο ρόλο τι στόχο βάζουν οι διοικήσεις και αν μπορούν να αντέξουν μέχρι το τέλος».

Για το αν συμφωνεί με την αναδιάρθρωση:

«Όχι. Δεν είναι σωστό επαγγελματίες να γίνονται ερασιτέχνες. Στην Ελλάδα, βέβαια, γίνονται πολλά και τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν. Έχω περάσει από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ξέρω τη διαφορά του επαγγελματία με τον ερασιτέχνη».

Τέλος, ευχαρίστησε την οικογένειά του που τον στηρίζει και τον φυσικοθεραπευτή, Νίκο Κιριζόπουλο που έχει φροντίσει, ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί στη Νίκη Βόλου.

Last modified onΤρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep