Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οπαδοί και των δύο στο γήπεδο»

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης τόνισε ότι το ντέρμπι με την ΑΕΛ έπρεπε να γίνει παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

Ο Πάτσης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθερία» και αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (18/11) στο Πανθεσσαλικό μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι έπρεπε να είναι παρόντες οπαδοί και των δύο.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι έπρεπε να υπάρχουν φίλαθλοι των δύο ομάδων στο γήπεδο και πιστεύω ότι η μη μετακίνηση οπαδών μάλλον αυξάνει τις έριδες μεταξύ των δύο πόλεων παρά τις επουλώνει.

Από τη στιγμή που μιλάμε για Περιφέρεια Θεσσαλίας που αποδίδει σημαντικό έργο δεν είναι δυνατόν να μένουμε σε τοπικές ιδιαιτερότητες. Εγώ αλλιώς ήθελα αυτό το παιχνίδι. Μια γιορτή ποδοσφαίρου με φιλάθλους των δύο ομάδων κάθε ηλικίας και όλοι από το πρωί να ασχολούνται με τον αγώνα αυτό».

Για το αν αυτό είναι ουτοπικό απάντησε:

«Όχι δε νομίζω, εδώ γκρεμίστηκε το τείχος του Βερολίνου θα μείνουμε σε τέτοιες τοπικές έριδες; Προσωπικά προσκαλώ τον κ. Πηλαδάκη να έρθει να δει τον αγώνα, ενώ προτείνω να γίνει και κοινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ των δύο προπονητών πριν τον αγώνα,του Στέλιου Μανωλά από τη Νίκη Βόλου και του Μιχάλη Ζιώγα από την ΑΕΛ.

Ικανοποίησα κάθε αίτημα της ΑΕΛ για προσκλήσεις και προσωπικά θα δώσω τα πάντα για να μη συμβεί τίποτα. Μάλιστα θα υπάρξει κάθε είδους διευκόλυνση σε όλους τους τομείς».

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2012 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep