Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μανωλάς: «Ενίσχυση αν...»

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε και για το ενδεχόμενο μεταγραφών στη Νίκη Βόλου.

Μετά τη νίκη της Νίκης Βόλου επί του Φωκικού ο νέος προπονητής της ομάδας, Στέλιος Μανωλάς, είπε τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι τα δυο τελευταία άτυχα αποτελέσματα είχαν δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα στα παιδιά και δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό καθώς και σε θέματα που αφορούν στο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Φωκικό. Είχα πει στις δηλώσεις μου στην παρουσίασή μου ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα κυνηγάμε τη νίκη. Αυτό θα προσπαθούμε και να βελτιώνουμε τις ατέλειες που έχει η ομάδα. Είχα πει κιόλας αν χρειαστεί την περίοδο των μεταγραφών η ομάδα κάποια ενίσχυση θα μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό.

Από το παιχνίδι αυτό κρατάμε τη νίκη, την προσπάθεια των παιδιών και συνεχίζουμε. Μπορεί το παιχνίδι να μην ήταν καλό, να μην φτάσαμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά δεν κινδυνέψαμε και καθόλου. Δεν θυμάμαι να έχει κάνει μια ευκαιρία η ομάδα του Φωκικού που πραγματικά στάθηκε ανταγωνιστικά. Όλες αυτές τις ημέρες προσπαθήσαμε τα δυνατά σημεία του Φωκικού να τα αντιμετωπίσουμε και τα καταφέραμε. Το ματς ξέραμε ότι θα κριθεί στο γκολ, το πετύχαμε με μια ωραία ενέργεια. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ακόμα ένα με τον Ουέλινγκτον. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Είναι ένα ντέρμπι, θα πάρουμε τα dvd θα τα δούμε, θα το διαβάσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Εμείς το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Σαν όλα τα άλλα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε όπως κάθε ομάδα. Ξέρω την ιστορία της Λάρισας αλλά και η Νίκη έχει ιστορία».

Για τα λάθη της ομάδας: «Δεν θα σας τα πω, αυτά είναι δικά μας. Θα τα κρατήσουμε στην οικογένεια μας. Θα τα συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι λάθη. Είναι κάποια πράγματα που εγώ σαν προπονητής θέλω να αλλάξω. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και τον δικό του τρόπο δουλειάς. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, αλλά πιστεύω βήμα, βήμα θα τα βελτιώσουμε».

Για το αν είχε άγχος στον πάγκο: «Είχα τέσσερα χρόνια να καθίσω σε πάγκο. Επειδή γνωρίζω σε ποιον πάγκο κάθομαι, σας είχα πει ότι διάβασα την ιστορία της Νίκης Βόλου πριν έρθω, είναι ένα βάρος, ένα άγχος, αλλά το ξεπέρασα».

Για την ενίσχυση: «Όλες οι ομάδες θέλουν να ενισχυθούν. Και για τους καλύτερους υπάρχουν καλύτεροι. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση ποιες είναι οι δυνατότητες κι αν υπάρχουν και οι παίκτες, ο πρόεδρος μου έχει υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει αν ζητήσουμε κι αν βρούμε τους κατάλληλους να τους πάρουμε. Δεν είναι εύκολο τον Ιανουάριο να κάνεις μεταγραφές».

Για το 4-4-2 που χρησιμοποίησε: «Ο καθένας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα δυνατά χαρτιά του για να πάρει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή το γυρίσαμε σε ρόμβο. Αυτό μας βοήθησε λίγο στο να γίνουμε πιο επιθετικοί. Ρισκάραμε λίγο, ήρθε όμως το γκολ. Θα μπορούσαμε όμως να το είχαμε δεχτεί».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 23:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep