Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κακούτη: «Η Νίκη θέλει…πράξεις»

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Νίκης Βόλου, Βάλια Κακούτη μίλησε για τα νέα της καθήκοντα.

Η θεσσαλική ομάδα έκλεψε την παράσταση πριν μερικές εβδομάδες όταν ανακοίνωσε την πρόσληψη της Βάλιας Κακούτη στο πόστο της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων. Άλλωστε, ακόμα και ΠΑΕ της Super League δεν έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν μία πρώην Σταρ Ελλάς στις τάξεις τους. Η Βάλια Κακούτη, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Onsports.gr και τον Κώστα Πλιάτσικα και αναφέρθηκε στα νέα της καθήκοντα, δήλωσε ποδοσφαιρόφιλη και τόνισε ότι της αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια.

Μεταξύ άλλων η Κακούτη δήλωσε:

«Ο Ανδρέας Πάτσης πρόεδρος της Νίκης Βόλου και δικηγόρος μου, μου έκανε την πρόταση να αναλάβω υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ. Αμέσως την βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα και αποφάσισα να κάνω αποδεκτή την πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να αξιοποιήσω τις σπουδές μου στο μάρκετινγκ και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στο συγκεκριμένο τομέα.

Η μόδα δεν υπάρχει πια. Εκανα, ότι έκανα και τελείωσα. Αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό. Κάτι που βρίσκεται μέσα στα ενδιαφέροντά μου και συνδυάζει τις σπουδές μου, έχοντας την στήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, που πάντα εμπιστεύονται τις αποφάσεις μου.

Ανέλαβα τα νέα μου καθήκοντα και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα. Η υποδοχή των ανθρώπων της ομάδας ήταν ιδιαιτέρως θερμή και πραγματικά με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα. Η πορεία και ο χρόνος θα δείξουν πόσο μου ταιριάζουν…».

«Με τους άντρες, τα καταφέρνω καλύτερα»!

Επειδή παραδοσιακά μετά το τέλος του «μήνα του μέλιτος» ξεκινούν σταδιακά οι συγκρίσεις με προηγούμενες καταστάσεις, στο ερώτημα εάν η διάκριση στον χώρο της μόδας φαντάζει δυσκολότερη από την αντίστοιχο του ποδοσφαίρου, η απάντηση έρχεται να απογειώσει τον ανδρικό πληθυσμό. «Με τους άντρες τα καταφέρνω καλύτερα απ΄ότι με τις γυναίκες!

«Σίγουρα με κολακεύουν όσα γράφονται, λέγονται και γενικότερα τα διάφορα κομπλιμέντα που μου αφιερώνουν εντός και εκτός γηπέδων. Δεν θα πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Το σημαντικό είναι να υπάρξει εξέλιξη και προσφορά στην ουσία του πράγματος και όχι μόνο στο αμπαλάζ. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, προτιμώ τη δουλειά και τα έργα….

Έχω αναλάβει το κομμάτι των χορηγιών, τα events και τον σχεδιασμό ενός πλάνου για την μπουτίκ. Δίνω το «παρών» σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο Πανθεσσαλικό. ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επισκέπτομαι όποτε το απαιτούν οι συνθήκες τον Βόλο».

«Ποδοσφαιρόφιλη από μικρή…»

«Από μικρό παιδί θυμάμαι να είμαι ποδοσφαιρόφιλη, να υποστηρίζω τον Ολυμπιακό, να παρακολουθώ τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν μπάλα και αργότερα αγώνες.

Μου άρεσε ο συγκεκριμένος χώρος, αλλά δεν φανταζόμουνα ποτέ, πως θα φτάσει μια ημέρα που θα ζήσω τα πράγματα από μέσα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής συνεργασίας με έναν σύλλογο».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Last modified onΣάββατο, 27 Οκτώβριος 2012 13:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep