Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη... διαχείρισης» (video)

Ο Περικλής Αμανατίδης στάθηκε στη συγκέντρωση και τη διαχείριση της Νίκης Βόλου απέναντι στην ΑΕΛΚ.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε μετά την επικράτηση (2-0) στη Μυτιλήνη:

«Ηταν το πέμπτο στη σειρά παιχνίδι και νομίζω ότι ήταν φυσιολογικό να υπάρχει τουλάχιστον από τη δική μου ομάδα μια κόπωση. Έτσι μπορώ να πω ότι έγινε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ένα παιχνίδι τακτικής. Έπαιζαν δυο ομάδες που έχουν δείξει στο γήπεδο μέχρι στιγμής ότι μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα και αυτό ήταν ένα κίνητρο για εμάς, ήταν μια καλή ευκαιρία, καθώς αν μπορούμε να φτάσουμε κάπου μακριά πρέπει να το αποδείξουμε με καλές ομάδες σε καλές έδρες.

Παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι κι αυτό μέτρησε για την ομάδα μας, ενώ μπορέσαμε και κάναμε ένα γκολ από λάθος του τερματοφύλακα χωρίς να έχουμε υπεροχή στο παιχνίδι. Έπειτα το διαχειριστήκαμε σωστά και στο τέλος απλά χωρίς να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας, τελειώσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Καλλονής. Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, είναι μεγάλο και νομίζω ότι θα μετρήσει η ποιότητα, αλλά και τα ρόστερ των ομάδων».

 

 

 

Ο Μανώλης Σκούφαλης είπε: «Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ιδιαίτερα για ψυχολογικούς λόγους για τη συνέχεια, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πάρα πολύ καλά, αφού παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι.

Ο προπονητής μας δούλεψε πάρα πολύ σε αυτό το λίγο διάστημα που μπορούσαμε να έχουμε, γιατί ενδιάμεσα στα παιχνίδια δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε τις νίκες».

 

 

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep