Περιμένει... κλήση ο Μεχία

Ο Αλφρέδο Μεχία ευελπιστεί να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Με αφορμή το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ονδούρα τον Μάρτιο στην Τούμπα οι συμπατριώτες του Αλφρέδο Μεχία αναφέρθηκαν στη μη κλήση του εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Ο 30χρονος μέσος του Λεβαδειακού μετρά 48 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και είπε αρχικά για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Πήρα αυτή την απόφαση, γιατί η Ελλάδα είναι μία χώρα που γνωρίζω πολύ καλά και με γνωρίζουν. Έχω 5μηνο συμβόλαιο και οψιόν για ανανέωση ενός ακόμα χρόνου».

Για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί από την Εθνική:

«Δεν είχα καμία επαφή με τον ομοσπονδιακό Φαμπιάν Κόιτο. Είτε γίνει η κλήση, είτε όχι εγώ πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την Εθνική ομάδα. Πρόκειται για ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι. Θα ήθελα να δω πολλούς συμπατριώτες μου.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία κλήση, αλλά δεν ξέρω γιατί. Αγωνίζομαι με την ελπίδα να κληθώ. Ελπίζω και έχω εμπιστοσύνη στον Θεό για να έχω μία ευκαιρία να προσφέρω. Έχω παίξει κάθε λεπτό στα έξι παιχνίδια, η ομάδα μου είναι πρώτη και είμαστε μέσα στον στόχο της ανόδου.

Πάντα ήμουν υπομονετικός. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι σε μία ξένη χώρα και να μην είσαι στην Εθνική ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδεχτείς. Ελπίζω η πόρτα να ανοίξει ξανά. Περιμένω να επικοινωνήσω με τον προπονητή για να μου αναφέρει το πλάνο που έχει. Έχω παίξει με τις μικρές Εθνικές στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά μου λείπει η πρώτη ομάδα».

Για το αν έχει αγωνιστεί στην Τούμπα:

«Ναι, αρκετές φορές. Γνωρίζω τη χώρα πολύ καλά, το ποδόσφαιρό της, τους ποδοσφαιριστές και τα γήπεδα. Στην Τούμπα έχω παίξει με τον Πανθρακικό και την Ξάνθη. Είναι ένα ωραίο γήπεδο, η έδρα του ΠΑΟΚ».

Last modified onΤετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 12:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep