Γκέλα ο Λεβαδειακός

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνία "πέταξε" δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την 6η συνεχόμενη νίκη απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, όπως αυτή της Άρτας.

Η υπεροχή των "πράσινων" καρποφόρησε στο 41' με τον Μάντζιο να ευστοχεί σε πέναλτι, που κέρδισε ο Συμελίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ουσιαστικά, έπειτα από δέκα αγωνιστικά λεπτά ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Ο Άνγκουα γύρισε λανθασμένα την μπάλα με το κεφάλι στον Μπάιτς, ο Χατζηστραβός εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του, έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο τερματοφύλακας Μέλκας κράτησε το 1-1 σε πολλές επιθετικές των γηπεδούχων και κυρίως του Μάντζιου, που ήταν και ο πιο απειλητικός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάιτς, Αργυρόπουλος (44' λ. τρ. Κοζορώνης), Βήχος, Άνγκουα (75' Νίκας), Λιάγκας, Καραχάλιος, Κονέ (71' Μεχία), Συμελίδης, Πολέτο, Ιωαννίδης, Μάντζιος.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος, Καψάλης (88' Γιαννιώτης), Μασούρας, Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστραβός, Τσούτσης (82' Δεινόπαππας), Κυβελίδης (70' Κούστα).

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2020 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep