Βγήκε «διαζύγιο» με Νιόπλια

Ο Λεβαδειακός θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή στο πρώτο ματς του 2024.

Έναν γύρο πρωταθλήματος είχε διάρκεια η συνεργασία του Λεβαδειακού με τον Νίκο Νιόπλια. Οι Βοιωτοί αν και από το ξεκίνημα δεν ικανοποιούσαν με το αγωνιστικό τους πρόσωπο, είχαν το απόλυτο νικών (9) σε πρωτάθλημα (8) και Κύπελλο (1). Στα τέσσερα τελευταία ματς της Super League 2 είχαν απολογισμό 1-2-1, με αποτέλεσμα στην αυλαία του δευτέρου γύρου να βρεθούν στο -1 από την ΑΕΛ με παιχνίδι λιγότερο.

Οι συζητήσεις με τον Νιόπλια κράτησαν αρκετές ημέρες και εν τέλει βρέθηκε η «χρυσή τομή» σε ό,τι αφορά στην αποζημίωση. Ο 58χρονος αποτελεί παρελθόν, οπότε στο εκτός έδρας ματς με την Κοζάνη που ακολουθεί στις αρχές Ιανουαρίου οι Πράσινοι θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο. Ο απολογισμός του ήταν 8-2-1 στο πρωτάθλημα και 3-1-0 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Βοιωτίας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στον Α' όμιλο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη διοίκησή της να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε η διοίκηση του συλλόγου με τον προπονητή της ομάδας κ.Νίκο Νιόπλα, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μας.

Ο Νίκος Νιόπλας ξεχώρισε για το ήθος του και τη συμπεριφορά του στο διάστημα που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Last modified onΔευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2023 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep