Δάνεισε Βούγιοβιτς

Από τον Λεβαδειακό στον Ολυμπιακό Βόλου o Μαυροβούνιος τερματοφύλακας.

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την παραχώρηση του Βούκο Βούγιοβιτς στους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του τερματοφύλακα Vuco Vujovic στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βούκο Βούγιοβτις, ως δανεικό από τον Λεβαδειακό για ένα χρόνο.

Ο Βούγιοβιτς είναι Μαυροβούνιος, έχει γεννηθεί στις 29/2/2020, έχει ύψος 1.94 και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Λειβαδιάς την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Στον Λεβαδειακό έχει δουλέψει σκληρά τα δύο τελευταία χρόνια και πρόκειται για έναν εξελίξιμο γκολκίπερ, στον οποίο θα δοθεί η δυνατότητα στον Ολυμπιακό Βόλου να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θωμάς Μακρής, μετέβη σήμερα στη Λειβαδιά και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες δανεισμού του Βούκο Βούγιοβιτς, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα αρχίσει προπονήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Βούκο Βούγιοβιτς στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Last modified onΚυριακή, 29 Αύγουστος 2021 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep