«Έπρεπε να το τελειώσουμε»

Ως την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον Βόλο ο τεχνικός της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός.

Τις προϋποθέσεις να κάνει το 0-2 στον Βόλο είχε η Κέρκυρα, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός, αλλά έφυγε ηττημένη. Ο τεχνικός των Φαιάκων χαρακτήρισε εξαιρετική και την πιο σταθερή την ομάδα της Μαγνησίας και ανέφερε μετά την ήττα (2-1):

«Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων όπου περισσότερο τον πρώτο λόγο είχε η τακτική και λιγότερο οι ικανότητες των παικτών. Θεωρώ ότι το φτάσαμε το παιχνίδι από την αρχή εκεί που το θέλαμε. Δηλαδή, να πετύχουμε πρώτοι ένα γκολ και να μπορέσουμε να βγούμε σε μία κόντρα επίθεση για να το «κλειδώσουμε». Σε αυτό το κομμάτι κρίθηκε ίσως και η κατάσταση του αγώνα, δηλαδή η ήττα μας.

Στο 0-1 σε δύο, τρεις προϋποθέσεις θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν το κάναμε. Και όταν απέναντί σου έχεις μία εξαιρετική ομάδα, η οποία ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και έχει ποιοτικούς παίκτες, ήταν μοιραίο να φτάσουμε εκεί.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου, στον προπονητή της, στη διοίκηση και σε όλο τον κόσμο. Είναι η πιο σταθερή ομάδα μέχρι στιγμής και έχει πάρει τη θέση του οδηγού. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας ένα ένα παιχνίδι να μπούμε πάλι εκεί που είχαμε ως αρχικό στόχο».

Ο Αλέξανδρος Κούρος είπε:

«Ήταν κομβικό παιχνίδι για εμάς, το ξέραμε από την αρχή. Είχαμε ένα πλάνο, όσο μπορούσαμε το βγάλαμε στο γήπεδο. Στο δεύτερο βγήκαμε πιο ξύπνιοι, σκοράραμε. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο γκολ και να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Δεν το κάναμε. Ο Βόλος μας πίεσε και έφτασε στη νίκη.

Έχουμε μπροστά μας μέρες να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε στα λάθη μας. Έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα, δεν έχει κριθεί τίποτα για μένα. Πρέπει να έχουμε πίστη στο πλάνο μας και πάνω απ' όλα δουλειά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 23:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep