«ΑΕΛ για Τουράμ»

Η κυπριακή ομάδα έχει βάλει στο... μάτι τον Βραζιλιάνο φορ της Κέρκυρας σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Μεγαλόνησο.

[googlead][/googlead]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας kerkida.net, η ΑΕΛ εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Κέρκυρας, Τουράμ. Ο 27χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων τα τελευταία 2,5 χρόνια, έχει πετύχει εφέτος 4 γκολ σε 12 συμμετοχές. Σημειώνεται ότι η ομάδα της Λεμεσού είναι πρώτη στο πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ των Κύπριων έχει ως εξής: «Δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΛ η περίπτωση του Ροτζέριο Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός απασχολεί τους γαλαζοκίτρινους. Ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα και του Άρη δεν θα έλεγε όχι να επιστρέψει στην Κύπρο, αλλά είναι λίγο… περίπλοκη η περίπτωσή του. Η ομάδα του-Κέρκυρα-αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ο 27χρονος φορ (παίζει και στα άκρα της επίθεσης εξού και το ενδιαφέρον της ΑΕΛ) έχει να παίρνει δεδουλευμένα από τους «Φαίακες». Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Τουράμ στην ομάδα του και είναι θετικός. Ωστόσο, είναι μια περίπτωση που μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο να ξεκαθαρίσει και αυτό είναι… εμπόδιο. Αν θα είναι ανυπέρβλητο… εμπόδιο, ο χρόνος θα δείξει σύντομα.

Ο Τουράμ διανύει τον τρίτο χρόνο παρουσίας του στην Κέρκυρα. Κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει 9 συμμετοχές και 4 γκολ στη Football League (σ.σ και 2 συμμετοχές στο κύπελλο). Το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ αξιολογεί και κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στα φτερά και σε όλες τις θέσεις της επίθεσης».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep