Αποκλεισμός στο... χωράφι

Η Κέρκυρα ηττήθηκε με 3-0 από τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος. Η Κέρκυρα ηττήθηκε με 3-0 από τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με εντός έδρας ήττα 3-0 από τον ΟΦΗ έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδος η ομάδα της Κέρκυρας.

Η Κέρκυρα μπορεί να είχε ελπίδες πρόκρισης απέναντι στον ΟΦΗ, αφού χρειαζόταν απλά μια νίκη επί των Κρητικών, αλλά τελικά το πολύ καλό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ιονίου και ήρθε το τελικό 3-0 αρκετά εύκολα στο χωράφι του ΕΑΚ.

Τα γκολ των Κοιλιάρα (8') και Ντίνα (13') έφεραν γρήγορα το 2-0 για τον ΟΦΗ και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας στην κεκτημένη ταχύτητα των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου. Στη συνέχεια περισσότερες ευκαιρίες έχασαν οι φιλοξενούμενοι, παρά η γηπεδούχος, με αποτέλεσμα να βρει ρυθμό μόλις στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα που προσπάθησε να μειώσει το σκορ.

Τελικά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που έφτασε σε τρίτο τέρμα με τον Βουό στο 84ο λεπτό και έτσι έκλεισε η υπόθεση - πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, με την Ξάνθη στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου να χάνει με 1-0 από τη Νίκη Βόλου. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΦΗ  
ΓΚΟΛ: 8' Κοιλιάρας, 13' Ντίνας, 84' Βουό   
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (71' Σπίνουλας), Βέρτζος, Θεοδωράκης, Αναστασίου, Ντα Μότα, Βίλα (76' Τουράμ), Νίκιτς, Ινάσιο (76' Σιατραβάνης), Μίσκου, Γεωργακόπουλος.   
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης (65' Κομεσίδης), Μιλόγεβιτς, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (75' Νοικοκυράκης), Κουτσιανικούλης, Σασί, Βουό (86' Καλαϊτζάκης).  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)   
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μωϋσιάδης (Ηπείρου)  

      

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep