«Σημασία έχει η νίκη»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τις δυσκολίες που είχε η ομάδα του απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τις δυσκολίες που είχε η ομάδα του απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο Δημήτρης Σπανός παραδέχθηκε πως η απόδοση της Κέρκυρας δεν ήταν καλή, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι βαθμοί. 

Η Κέρκυρα πήρε τους τρεις βαθμούς, αφού αντιμετώπισε τόσο τον ΑΟΧ Κισσαμικό, όσο και τον κακό αγωνιστικό χώρο όπως τόνισε ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός. Η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό: 

«Παρά τη μέτρια εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε καταφέραμε και πήραμε μια πολύτιμη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει νωρίτερα το γκολ. Βασικό εμπόδιο στην επίτευξη του στόχου μας ήταν ήταν η πολύ καλή αμυντική και μεσοεπιθετική διάταξη του ΑΟΧ Κισσαμικού, κάτι που περιμέναμε, αφού έτσι αγωνίζεται. Υπήρχε, όμως, ακόμη ένας αντίπαλος που είναι το κακό γήπεδο που έχουμε και αποτελεί εμπόδιο για εμάς. Δεν μας βοηθά, ούτε η διοίκηση του Σταδίου, ούτε άλλος φορέας και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως είναι. Μετά από τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις μας ήρθε μια μέτρια με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, αλλά σημασία έχει πως πήραμε τη νίκη».

Για το προσεχές ματς με τον Εργοτέλη;

«Θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα γι' αυτό και είναι σημαντικό επειδή ο Εργοτέλης προέρχεται από τρία κακά αποτελέσματα και θα είναι φυσιολογικό να παίξει δυνατά για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα γι' αυτόν».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep