«Σπουδαία και δίκαιη νίκη»

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού, Πέτρος Στοΐλας, χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη επί της Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Η Κέρκυρα νίκησε 3-0 τη Δόξα Δράμας και ο Πέτρος Στοΐλας, συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, έκανε λόγο για σπουδαία και δίκαιη νίκη, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, ανέφερε: 

«Σήμερα κάναμε μια πραγματικά σπουδαία νίκη γιατί κερδίσαμε τρεις παράγοντες. Τη Δόξα Δράμας, έναν εξαιρετικό αντίπαλο, τον κακό αγωνιστικό χώρο που αντιμετωπίσαμε και την προηγούμενη αγωνιστική και τον διαιτητή που έπαιξε μεγάλο ρόλο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος δεν άφησε το σκορ να μεγαλώσει και να πάμε διαφορετικά στα αποδυτήρια.

Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση συνέχεια αυτής με τον Καραϊσκάκη, παρά την ήττα, στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και αυτό δείχνει ότι έχει προσωπικότητα η ομάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτούς που έπαιξαν, από αυτούς που μπήκαν σαν αλλαγή και από αυτούς που δεν αγωνίστηκαν και αυτούς που ήταν εκτός αποστολής.

Αγωνιστικά πιστεύω ότι εκτός από τα πρώτα τέσσερα πέντε λεπτά που δεν μπήκαμε καλά και ο αντίπαλος μας δημιούργησε δύο- τρεις καταστάσεις. Από εκεί και πέρα είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Πετύχαμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Είναι πλέον μια απλή νίκη, μια αυτονόητη νίκη για εμάς.

Τώρα αυτό που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, μια εξαιρετική και έμπειρη ομάδα με έμπειρο προπονητή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά θεωρώ ότι αν έχουμε την ίδια νοοτροπία θα έχουμε πολλές πιθανότητες να συνεχίσουμε με μια εμφάνιση σαν την σημερινή».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 23:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep