«Πάλι νίκη θα θέλαμε»

Η Κέρκυρα είδε το ματς με την Ξάνθη ως μία καλή προπόνηση και πλέον έστρεψε το βλέμμα στον «τελικό» με τον Ηρακλή.

Με 10 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας παρατάχθηκε η Κέρκυρα στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Ξάνθη. Η ομάδα του Ιονίου έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο, θα μπορούσε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, όμως πλήρωσε μία αδράνεια στις καθυστερήσεις και έφυγε ηττημένη (1-0). Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός ρίσκαρε, παίζοντας ακόμα και με τέσσερις επιθετικούς, αλλά το γκολ δεν ήρθε.

«Ακόμα και με ισοπαλία, πάλι νίκη θα θέλαμε την τελευταία αγωνιστική με τον ΟΦΗ για να προκριθούμε», σχολίαζαν οι «κυανέρυθροι» και πλέον έχουν στρέψει το βλέμμα στο ντέρμπι της Κυριακής (04/11) απέναντι στον Ηρακλή. Άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο δεν υπάρχει για την Κέρκυρα, καθώς σε περίπτωση ήττας θα χάσουν σημαντικό έδαφος. Κρατούν, ωστόσο, το γεγονός ότι έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο.

Είναι πολύ πιθανό τρεις, τέσσερις ποδοσφαιριστές από αυτούς που ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στην Ξάνθη, να βρεθούν στην ενδεκάδα κόντρα στον Γηραιό.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep