Προδόθηκε στις καθυστερήσεις

Η Κέρκυρα άντεξε για 92 λεπτά απέναντι στην Ξάνθη, έχασε ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ της νίκης και τελικά ηττήθηκε με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Κασάδο στο 93ο λεπτό.

Πολύ καλά δείγματα γραφής άφησε η Κέρκυρα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Super League, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τίποτε από το ματς, αφού ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με ένα γκολ του Κασάδο που ήρθε στο 93ο λεπτό. Ο Ισπανός που είχε μπει ως αλλαγή στην αναμέτρηση για να αλλάξει τα δεδομένα στην επίθεση της ακριτικής ομάδας κατάφερε να τη λυτρώσει με όμορφη κεφαλιά στις καθυστερήσεις έπειτα από εκτέλεση φάουλ του τερματοφύλακα Ζίβκοβιτς από τη μεσαία γραμμή.

Αυτό ήταν το γκολ που έκρινε την μάχη των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος και ουσιαστικά αφήνει μόνο το ενδεχόμενο της νίκης επί του ΟΦΗ στην Κέρκυρα για να πάρει η ομάδα του Ιονίου την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού από τον 7ο όμιλο.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε πολύ ανοικτό παιχνίδι, με τους δύο αντιπάλους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ. Η καλύτερη φάση για την Κέρκυρα ήταν στο 33ο λεπτό, όταν ο Αποστολίδης βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, αλλά δεν πλάσαρε καλά και έσωσε με το σώμα ο Ζίβκοβιτς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΞΑΝΘΗ 0-1  
ΓΚΟΛ: 93’ Κασάδο  
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κούρος, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Ζορμπάς, Ν. Κρητικός, Βίλα, Αποστολίδης (62' Σιατραβάνης), Λινάρδος (75' Τουράμ), Στ. Κρητικός   
ΞΑΝΘΗ (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σιλά (54' Κασάδο), Φλίσκας, Αλμέιδα, Καμαρά, Μελιόπουλος, Κίκε, Σουλεϊμάν (46' Κοβάσεβιτς), Κάστρο, Γέντριτσεκ (65' Μελισσόπουλος).                                                      
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαμούρης (Πειραιά|)   
ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης (Αθηνών), Μπάλτας (Αχαΐας)  

       

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep