«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

Μεγάλος στόχος της Κέρκυρας η κατάκτηση του τίτλου. Τι λέει στο flnews ο Βοσνιάδης.

Μια νίκη θέλει η Κέρκυρα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Football League. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, οι Φαίακες ταξιδεύουν στον Εύοσμο για να τεθούν αντιμέτωποι με τον Αγροτικό Αστέρα. Αυτός είναι πλέον ο μεγάλος στόχος των Κερκυραίων, για να αποδείξουν ότι αυτοί ήταν η καλύτερη ομάδα στη χρονιά. Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραμένει προσηλωμένος στον στόχο αυτόν και μετά το ματς θα έχει το ραντεβού με τη διοίκηση που θα κρίνει την παραμονή του.

Η φημολογία τον θέλει να μη μένει και τη νέα σεζόν στην επτανησιακή ομάδα, αλλά στην παρούσα φάση αυτό που τον απασχολεί είναι να νικήσει η ομάδα του στη Θεσσαλονίκη για να βγει πρώτη.

«Συνεχίζουμε ψύχραιμα και χαμογελαστά. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για όλα τα άλλα θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα. Σκοπός είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Κάθε κατεργάρης από βδομάδα στον πάγκο του» ανέφερε ο Μακεδόνας τεχνικός στο flnews. Μία μέρα μετά τη νίκη επί του Κισσαμικού, στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων επικρατεί ευφορία. Όλα για όλα τώρα με σκοπό με το «διπλό» στον Εύοσμο.

Last modified onΔευτέρα, 23 Μάιος 2016 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep