«Να τα παίρνουμε πιο εύκολα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για την ανάγκη της Κέρκυρας να βρει το καλό της πρόσωπο και να φτάνει πιο εύκολα στο στόχο της.

Την ανάγκη να «καθαρίζουν» πιο άνετα τα παιχνίδια επεσήμανε ο Αλέκος Βοσνιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κέρκυρας με την Παναχαϊκή (2-1). Όπως ανέφερε ο τεχνικός των Φαιάκων:

«Πήραμε μια δύσκολη νίκη, αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Αιφνιδιαστήκαμε από το γρήγορο γκολ σε μια φάση που την είχαμε συζητήσει μετά την Καλλιθέα. Παρόλα αυτά μόλις στην πρώτη επίθεση που δεχθήκαμε, κάναμε το λάθος. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και να δείξουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα κυρίως στα παιχνίδια εκείνα που δεν εγκυμονούν κινδύνους, διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα.

Κάναμε φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με το 1-1 στα μισά αγχωθήκαμε και προσπαθήσαμε να συζητήσουμε λύσεις στο ημίχρονο και να καταλάβουμε ότι χρειαζόταν μεγαλύτερη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος. Ευτυχώς βρήκαμε τη λύση με την πρώτη επαφή του Στράτου Χιντζίδη. Πρέπει να βρούμε τρόπο ώστε να παίρνουμε τις νίκες με μεγαλύτερη σιγουριά και καλύτερες εμφανίσεις. Δεν θέλω να πω ότι δεν υπήρχε διάθεση από τα παιδιά».

Γιατί η Κέρκυρα δεν δείχνει καλό πρόσωπο στα τελευταία ματς;

«Την καλή εικόνα την κάνουν οι πρωταγωνιστές. Αν αυτό δεν γίνει πρέπει να βρούμε λύσεις άλλες και να δούμε και άλλα παιδιά. Πράγματι στα τρία τελευταία ματς είναι σαν να χάσαμε την ηρεμία, ειδικά όταν έχουμε την μπάλα. Βιαζόμαστε να δώσουμε τη μπάλα, να κυκλοφορήσουμε, να παίξουμε. Συχνά φτάνουμε να χάσουμε και συνολικά το πλάνο μας. Παίζει ρόλο και το ότι έχουν έρθει νέα παιδιά στην ομάδα. Πάντα όταν μπαίνουν νέα πρόσωπα χάνεται κάπου η συνοχή, αλλά δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει γρήγορα να βρούμε την ομοιογένειά μας και την ενέργεια πηγαίνοντας αγκαλιασμένοι ως το τέλος».

Η αλλαγή του Ντιόγκο με τον Χιντζίδη ήταν επειδή έκανε κάποια συνεχόμενα λάθη;

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο το ήταν εκνευρισμένος, ήταν και τακτικής, αλλά είχαν προηγηθεί αβίαστα λάθη. Δεν πρέπει να τα βάζουμε τα παιδιά. Πάντα βέβαια είναι και θέμα ημέρας».

Σας απασχολούν τα δύσκολα ματς που έρχονται με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός και τα Τρίκαλα εντός;

«Βλέπω μόνο το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς και καλές εμφανίσεις, γιατί μέχρι τώρα τα εύκολα ματς αποδεικνύονται πιο δύσκολα. Τα θεωρητικά δύσκολα τα αντιμετωπίζουμε θετικά».

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep