«Γεμάτο σουτ... ωραίο γκολ»

Ο Αλέξανδρος Κόντος ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Κέρκυρας με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Αλέξανδρος Κόντος ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Κέρκυρας με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Αλέξανδρος Κόντος μίλησε για το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και τη σημασία του ματς με την Καλλιθέα.

«Θα πάμε για τη νίκη στην Καλλιθέα, όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη και να εκμηδενίσουμε τις πιθανότητες της ομάδας της Καλλιθέας για να καλύψει την απόσταση από τις θέσεις της κορυφής»

Στην σοβαρότητα που πρέπει να δείξει στη συνέχεια η Κέρκυρα σε όλα της τα ματς στάθηκε ο Αλέξανδρος Κόντος μετά το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Αναλυτικά δήλωσε σχετικά με το γκολ που σημείωσε:

«Ήταν ένα σουτ έξω από την περιοχή, το έπιασα γεμάτο και ευτυχώς η μπάλα πήρε τέτοια πορεία που ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε και μπήκε ένα όμορφο γκολ. Η ομάδα έχει σαν στόχο την άνοδο, το δείχνουμε στο γήπεδο σε κάθε ματς που δίνουμε και με τα αποτελέσματα που παίρνουμε. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε ό,τι καλύτερο σε όλα και, φυσικά, να διαφυλάξουμε την έδρα μας και να προσπαθήσουμε για το απόλυτο εντός».

Η Καλλιθέα έχει ανέβει τις τελευταίες αγωνιστικές και πλησιάζει τις θέσεις της ανόδου. Θα είναι δύσκολο το μεταξύ σας ματς της ερχόμενης αγωνιστικής;

«Θα πάμε για τη νίκη στην Καλλιθέα, όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη και να εκμηδενίσουμε τις πιθανότητες της ομάδας της Καλλιθέας για να καλύψει την απόσταση από τις θέσεις της κορυφής».  

Last modified onΔευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 23:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep