Περιμένει Μπαλντοβαλίεφ

Στην αναμονή για τον Σκοπιανό φορ η Κέρκυρα.

Η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει η Κέρκυρα για τη θέση του στράικερ είναι ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Ο Σκοπιανός επιθετικός, ο οποίος έχει περάσει και στο παρελθόν από τους Φαίακες, είναι σε επαφές με τη διοίκηση των «κυανέρυθρων» για να επιστρέψει εκ νέου στην Ελλάδα.

Ο 33χρονος φορ αγωνίζεται στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και αυτή τη στιγμή είναι στην Αττάλεια, στην Τουρκία, όπου η ομάδα του κάνει προετοιμασία. Μάλιστα την Τετάρτη (27/1) έδωσε φιλικό ο βουλγάρικος σύλλογος με την τσεχική Γίχλαβα και ο Μπλαντοβαλίεφ έπαιξε στο δεύτερο μέρος (μπήκε αλλαγή στο 59').

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής έπαιξε στην Κέρκυρα τη σεζόν 2013-2014, ενώ την επομένη αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτή τη στιγμή ο Σκοπιανός είναι το φαβορί για να αποκτηθεί από τους Επτανήσιους, αλλά παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, μήπως και «στραβώσει» η συγκεκριμένη. Υπενθυμίζεται ότι το flnews σας είχε ενημερώσει στις 5 Ιανουαρίου για την παρουσία του Σκοπιανού στο νησί των Φαιάκων, η οποία είχε συνδυαστεί με μεταγραφική υπόθεση των «κυανέρυθρων»

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 00:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep