Στηρίζει τον τηλεμαραθώνιο

Η ΠΑΕ Κέρκυρα και ο Δήμος συγκεντρώνουν χρήματα για τα ανήλικα προσφυγόπουλα.

Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει την Κυριακή (13/12) η Κέρκυρα στο εντός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο. Συγκεκριμένα, οι Φαίακες έκαναν γνωστό ότι συμπράττουν με τον Δήμο και ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της UNICEF θα στηρίξουν τον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τα προσφυγόπουλα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

«H ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ συμπράττει με τον Δήμο Κέρκυρας, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της UNICEF, και στηρίζουν από κοινού, τον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τα μικρά προσφυγόπουλα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Σκοπός της ενέργειας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των ανήλικων προσφύγων σε είδη πρώτης ανάγκης και εμβόλια. Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες αυτές παρουσιάζονται αυξημένες παγκοσμίως, με ιδιαίτερη ένταση στη χώρα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, αφιερώνουμε τον αγώνα της 12ης Αγωνιστικής Football League ΟΠΑΠ με τον Παναιγιάλειο, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στις 15:00, στα προσφυγόπουλα και καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο ΕΑΚ Κέρκυρας, να διαθέσουν για το σκοπό αυτό 1 ευρώ στους ειδικούς κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν στην είσοδο του γηπέδου.

Κατανοώντας τα προβλήματα των προσφύγων, και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, καλούμε όλους να ενισχύσουν την προσπάθεια της UNICEF και να συμβάλλουν – με το ποσό του 1 ευρώ – στη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και εμβολίων».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep