«Δουλεμένη ομάδα η Κέρκυρα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έπλεξε το εγκώμιο του Άγγελου Διγκόζη και έδωσε το έναυσμα για άνοδο. Η αποστολή με Λαμία.

Δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες να ακούς από έναν προπονητή που πάει σε μια ομάδα πως η δουλειά που γινόταν από τον προκάτοχό του ήταν σωστή. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε τη διαφορά μιλώντας στο flnews.gr, μία μέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ομάδα του νησιού των Φαιάκων. «Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο. Παρέλαβα μια ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία και η οποία είναι δουλεμένη σωστά από τον Άγγελο Διγκόζη, που είναι άξιος προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται για να πετύχουμε στον στόχο στο τέλος της χρονιάς» ήταν τα λόγια του Μακεδόνα τεχνικού.

Την Παρασκευή (27/11) οι Επτανήσιοι κοντράρονται με τη Λαμία και ο Βοσνιάδης δεν υπολογίζει στον Καμπάνταη, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη γάμπα. Εκτός είναι και ο τραυματίας Καραγιαννίδης. Η αποστολή που ανακοινώθηκε αποσύρθηκε την Πέμπτη (26/11) σε ξενοδοχείο.

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Κουτζαβασίλης, Αραπατζής, Γκόμεζ, Βλάχος, Ντιόγκο, Μακρίδης, Βενέτης, Όμο, Παρασκευαΐδης, Ντατίδης, Καρντόσο, Ντουαλά, Ζορμπάς, Κρητικός, Φάμπιο, Σουάνης, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Κοτάτης, Λέντριτς.

Last modified onΠέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep