«Ταλαιπωρημένη ομάδα»

Ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε για τα προβλήματα που ακολουθούν την Κέρκυρα από το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άγγελος Διγκόζης, δήλωσε μετά την ισοπαλία (1-1) με τον ΑΟ Χανιά πως η ομάδα του Ιονίου θα βρει το δρόμο της, αλλά και πως είναι νωρίς ακόμη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τα Χανιά και θα ήταν δίκαιο να είχαμε πάρει τη νίκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι παρότι είχαμε τις ευκαιρίες. Τα Χανιά ήταν πιο τυχερά, αφού με ένα σουτ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, που προσπάθησαν».

Λείπει ο Ντουαλά και το εύκολο γκολ;

«Σίγουρα μας έλειπε και ο Ντουαλά που έχει μέχρι τώρα τα περισσότερα γκολ της ομάδας, αλλά το θέμα είναι πως κάνουμε ευκαιρίες που χάνονται επειδή κάποιος βρίσκεται πάνω στην γραμμή».

Παίζει ρόλο το να είστε σε δύσκολη θέση με όσα έχουν ακουστεί για την αντικατάστασή σας;

«Δεν είχα καθόλου πίεση, χωρίς να θέλω να υπερβάλω, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην δουλειά μου και στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι θέμα εγωισμού, αλλά είναι αυτογνωσία για τους ποδοσφαιριστές μου και το τεχνικό επιτελείο. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που είχαμε στα δύο προηγούμενα μας με την Ζάκυνθο και την Παναχαϊκή, είχαμε πει με τα παιδιά πως πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς».

Σας έχει επηρεάσει η κατάσταση του καλοκαιριού;

«Η ομάδα είναι ταλαιπωρημένη, επειδή από το καλοκαίρι δεν ήξερε σε τι κατηγορία θα έπαιζε, η φυγή του Σάκη Τσιώλη δημιούργησε ένα διάστημα 15 ημερών που οι παίκτες δεν έκαναν την προετοιμασία που έπρεπε. Μας επηρέασε και η διαφορά της Super League με την Football League».

Το έδαφος που έχει χαθεί είναι μεγάλο;

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως έχουμε ξεκινήσει μια κούρσα 100 μέτρων και δεν έχουμε διανύσει παρά τα πρώτα 20, 22 μέτρα. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουμε εκτός έδρας τα επιθυμητά αποτελέσματα ώστε να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση».

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep